Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Loco Brusca arriba a la vela de circ de la Cia. Passabarret, a Valls

A més d’aquesta actuació, la carpa acull durant tot el mes de maig a 2.500 infants que visiten l’espai i viuen un dia al circ

Loco Brusca porta el seu espectacle ‘The train… is gone!’ a la carpa de la Cia. Passabarret, a Valls Loco Brusca porta el seu espectacle ‘The train… is gone!’ a la carpa de la Cia. Passabarret, a Valls CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Mai 2019 16:32

Un any més, la carpa de circ de la Companyia Passabarret, instal·lada als jardins de Casa Fèlix, a Valls, treu fum durant el mes de maig. El pròxim dissabte, 18 de maig, actuarà l’artista catalano-argentí Loco Brusca, amb l’espectacle que va estrenar l’any passat al Festival Internacional de Pallassos de Cornellà, ‘The train… is gone!’. Durant tot el mes, la carpa acull la visita de prop de 2.500 escolars, principalment de la demarcació de Tarragona, que visiten les instal·lacions del circ de la companyia vallenca, i aprenen diferents disciplines artístiques durant una jornada que acaba amb un espectacle.

La cita amb ‘Loco Brusca’serà el pròxim dissabte, 18 de maig. Luis Brusca és un artista d’origen argentí però que ha desenvolupat tota la seva trajectòria artística a Catalunya, amb personatges clau de la història recent del pallasso de carrer, com ‘Speerman’, un dels espectacles més aclamats als carrers de Fira Tàrrega. Brusca, reconegut pel seu treball actoral i clownesc físic, ha treballat a tot el món amb un èxit rotund, guanyant premis tan prestigiosos com el millor espectacle a Shizuoka (Japó) i participant en produccions de Cirque du Soleil a Alemanya o la Xina.

El seu nou espectacle, ‘The train… is gone!’, és un homenatge a les antigues pel·lícules americanes, on interpreta a un pallasso vagabund que perd un tren i no té més remei que fer temps amb la gent que es va trobant, que és el públic. Una mirada tendra al món del clown, amb habilitats i jocs, que fa sortir Brusca del seu registre habitual, més aviat súper-energètic, per tal de descobrir noves sensibilitats.

El preu de l’entrada per veure el show de Brusca és de 12 euros per entrades anticipades i a 14 euros a taquilla.

2.500 escolars aprenen les habilitats circenses

D’altra banda, durant tot el mes de maig, la vela és també un dels centres d’activitat circense més destacats de la província. Prop de 2.500 infants visiten l’espai per viure de primera mà com és el dia a dia en un circ. Aquesta activitat, una de les més destacades que ofereix de cara al públic Passabarret des de ja fa set temporades, permet als escolars posar a prova les seves habilitats amb diferents tallers durant el matí, equilibris, psicomotricitat, trapezi o clown, i també un espectacle durant la tarda, que enguany va a càrrec de Tandarica Circus.
 
“Que centenars d’escolars puguin passar un dia sencer al circ, a prop de casa, convertint-se per un dia en artistes i acceptant el risc de les diferents disciplines és, per nosaltres, un somni fet realitat”, explica el responsable d’aquesta proposta educativa de Cia. Passabarret, Oriol Llop. “Fa uns anys era totalment impossible trobar una iniciativa així a les nostres comarques i, a dia d’avui, s’ha convertit en una de les activitats estrella de la nostra companyia”, afegeix.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: