Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sara Pi, Pavvla, Marina Tuset i Paula Valls, caps de cartell del Vinyasons Ametller Origen 2019

El festival programa catorze concerts a cellers de les DO Penedès, Empordà, Conca de Barberà, Tarragona i Catalunya

Un moment de l'actuació de Pavvla al Secret Vida, el 7 de desembre de 2018 Un moment de l'actuació de Pavvla al Secret Vida, el 7 de desembre de 2018 VIOLET GUMÀ / ACN
Espectacles ACN
Dissabte, 11 Mai 2019 22:17

Les veus de Sara Pi, Pavvla, Marina Tuset i Paula Valls encapçalen el cartell del Vinyasons Ametller Origen 2019. L’organització ha revelat aquest dissabte els detalls d’una edició que desplega catorze concerts arreu del territori vinícola català. Cellers de les DO Empordà, Conca de Barberà, Tarragona i Catalunya acolliran les vetllades del festival, si bé la DO Penedès tornarà a concentrar bona part de la programació. El Vinyasons arrencarà el 28 de juny a les caves Olivé Batllori de Subirats (Alt Penedès) amb l’actuació de Pavvla i s’allargarà fins el 9 d’agost, quan Les Fourchettes tancaran la programació a les vinyes d’Avgvstvs Forvm, al Vendrell. L’organització destaca que la gastronomia i els vins tornaran a ser un dels trets singulars de cada concert.

El Vinyasons Ametller Origen aposta aquest estiu per bona part dels èxits de la darrera edició en combinació amb noves propostes. Al llarg de sis setmanes de programació, entre els artistes que tornen a aliar-se amb el festival hi ha Paula Valls i Marina Tuset, així com també el mediàtic grup vocal televisiu In Crescendo.

Pel que fa als nous fitxatges, el Vinyasons 2019 compta amb Sara Terraza, Felix Rossy Quintet, i Celeste Alías & Manel Fortià. Alguns artistes oferiran més d’un concert a diferents cellers i caves. Les entrades s’han posat a la venda aquest cap de setmana a través del portal web del festival.

L’esdeveniment s’erigeix un any més com a cita singular per la simbiosi entre música, vins i gastronomia “per crear experiències úniques en les nits d’estiu”. A cada concert, s’oferirà un menú gastronòmic elaborat expressament per a cada ocasió.

Els cellers que acolliran els concerts són Olivé Batllori, Finca Viladellops, Clos Montblanc, Mas Vida, Can Bas Domini Vinícola, Adernats, Vilarnau, Parató, Mas Rodó, Can Calopa, Carol Vallès, Mas Geli, La Vinyeta i Avgvstvs Forvum.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: