Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Sala Trono de Tarragona suspèn les funcions de ‘Les variacions Bildelberg’

El motiu és la mort sobtada del periodista Xavier Zaragoza, que va estar vinculat molts anys a la sala tarragonina

La Sala Trono ha suspès les funcions de l'obra 'Les variacions Bildelberg' La Sala Trono ha suspès les funcions de l'obra 'Les variacions Bildelberg' ALBA SANCHA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Mai 2019 15:59

Amb motiu de la mort sobtada del periodista Xavier Zaragoza, de 34 anys, la Sala Trono de Tarragona ha decidit suspendre les funcions de l'obra 'Les variacions Bildelberg', que s'havien de representar aquest cap de setmana.

Tot l'equip de la Sala Trono s'han mostrat "commocionats i profundament entristits per la mort sobtada del nostre estimat Xavi Zaragoza, que va ser cap de premsa de la Sala i ajudant de direcció de 'Catòliques i de Dretes".A la vegada, des de la sala "acompanyem la seva família i, especialment, l'Oriol Grau en el dolor de la pèrdua".

En la nota de condol, la sala conclou: "Sempre recordarem la seva energia inesgotable, el compromís social que neixia del seu cor bondadós i aquell lluminós somriure que tan trobarem a faltar".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: