Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona, a punt per vibrar amb l’Exhibició Aèria

La iniciativa patrocinada en exclusiva per Repsol tindrà lloc aquest dissabte 11 de maig, a les 18h, i serà visible des de qualsevol punt de la façana marítima de la ciutat

Imatge d'arxiu de l'exhibició aèria de Tarragona Imatge d'arxiu de l'exhibició aèria de Tarragona CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 10 Mai 2019 18:12

Tot és a punt perquè demà dissabte, a les 18 hores, la façana marítima de Tarragona aculli la celebració de la setena exhibició aèria de Tarragona, que tothom podrà gaudir des de qualsevol punt del litoral de
la ciutat i, especialment, des del Balcó del Mediterrani i la platja del Miracle.

L’horari de tarda permetrà al públic assistent gaudir millor de les acrobàcies aèries que oferirà l’equip Bravo3 Repsol, donada la posició del sol en aquell moment del dia. Durant un temps aproximat de 20 minuts, l’equip de vol acrobàtic format per Cástor Fantoba i Juan Velarde oferirà un espectacle únic i ple d’emoció, que el públic podrà seguir amb tot luxe de detalls gràcies a les explicacions que, des de terra, oferirà el tercer membre de l’equip Bravo3 Repsol, Anselmo Gámez.

Tarragona exhibició aèria Passada Final

Tots tres pilots es troben entre l’elit mundial i, l’any 2009, van crear l’equip Bravo3 Repsol, per apropar al gran públic l’univers únic i emocionant del vol acrobàtic. Després d’una dècada de trajectòria com a equip, avui són una formació molt coneguda arreu del món i, actualment, l’única formació de Sukhoi en actiu. De fet, piloten avions Sukhoi 26 construïts en fibra de carboni, titani i amb motors de més de 400 cavalls de potència. Amb aquests aparells d’alta tecnologia, Cástor Fantoba i Juan Velarde oferiran un espectacle únic i vibrant, amb un programa de vol diferent al de qualsevol altra exhibició, ja que inclou dos avions d’altes prestacions, en formació tancada combinada amb figures d’estil lliure i de gran espectacularitat.

I l'endemà, la Bicicletada

Aquesta exhibició serà, un any més, l’avantsala perfecta de la Bicicletada popular de Tarragona, que tindrà lloc l’endemà diumenge, a les 10 hores. Els nous circuits popular i infantil, així com el punt de sortida i arribada, ubicat a la cantonada de Ramon i Cajal amb l’avinguda Vidal i Barraquer, constitueixen les principals novetats d’una Bicicletada que enguany es veurà completada amb la posterior festa de la bicicleta.

Els interessats i interessades a participar de la Bicicletada encara s’hi poden inscriure de manera presencial, a qualsevol de les seus del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona. A més, durant l’exhibició de vol acrobàtic hi haurà un estand d’inscripcions al Balcó del Mediterrani.

Bicicletada Tarragona 2018

Aquests mateixos punts estan habilitats per a la recollida de dorsals per part d’aquells participants que van optar per la inscripció electrònica a través de www.labicicletada.cat. La inscripció online ja està tancada per raons logístiques, si bé el web segueix actiu per oferir tota la informació d’aquest esdeveniment.

Més de 2.000 aspirants als premis del sorteig

A hores d’ara, la 29a Bicicletada popular de Tarragona compta amb més de 2.000 participants inscrits. Cal recordar que el dorsal és imprescindible per tenir accés a les bosses d’avituallament, obsequis directes i al sorteig de premis que, com cada any, clourà la celebració de la Bicicletada. A més, resulta de gran ajuda en cas de requerir assistència mèdica, sempre i quan l’usuari ompli el formulari que trobarà a la part posterior del seu dorsal.

El sorteig inclourà quatre bicicletes i quatre mallots de les principals rondes ciclistes: Volta a Catalunya, Vuelta a España, Giro d’Itàlia i Tour de França. Així mateix, la 29a Bicicletada també lliurarà més de 40 premis directes, que l’organització ha amagat de manera aleatòria en alguns dels bidons de ciclista que rebran tots els participants inscrits com a record commemoratiu, dins de la bossa d’avituallament que podran recollir en completar el circuit.

Pel que fa al recorregut, cal recordar que l’organització manté l’aposta pel doble circuit popular (17 km) i infantil (3,7 km), amb la voluntat de fer que la 29a Bicicletada sigui, com sempre, una celebració de caire familiar i popular, apta per a públic de totes les edats. A més, aquest caire festiu es veu ampliat i arrodonit amb la celebració de la 1a Festa de la Bicicleta, que tindrà lloc al Parc de la Ciutat i que donarà inici al voltant de les 11.00 h, quan està prevista l’arribada dels primers ciclistes un cop finalitzin el recorregut.

La 29a Bicicletada popular de Tarragona és una iniciativa organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona i el Club Ciclista Campo Claro, que compta amb la col·laboració de Repsol, BASF, Klever i Òptiques Teixidó.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: