Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’obra juvenil ‘Wasted’ tancarà la (Off) Temporada del Vendrell

La funció serà el divendres 10 de maig, a les 20.30 h, al Teatre Àngel Guimerà

'Wasted' és una obra especial per a un públic jove 'Wasted' és una obra especial per a un públic jove CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 09 Mai 2019 10:44

El projecte (Off) Temporada del Vendrell es tanca aquest divendres amb una proposta dirigida als joves, l’obra ‘Wasted’. L’Edu, la Carlota i en Dani recorden al seu amic Toni, que va morir fa deu anys. Entre birres, tabac i porros, sorgeixen els records. Que volia ser el seu amic? I que planejaven amb quinze anys?

És una obra teatral de petit format, on públic i artistes comparteixen escenari. Es representarà al Teatre Àngel Guimerà demà, divendres 10 de maig, a les 20.30 h. La reserva prèvia d’entrades es pot fer a la regidoria de Cultura del Vendrell o trucant al telèfon 977 665 684, de 10 a 14 h.

(Off) Temporada

El projecte (Off) Temporada ha estat una aposta de la programació de cultura del Vendrell, pels espectacles teatrals de petit format i íntims. El públic de les obres participa directament amb el repartiment actoral, trencant les barreres de l’escenari.

Es va decidir aposta per aquest tipus d’experiència teatral després de l’èxit que ha tingut en diverses ciutats. En el cas del Vendrell, les dues funcions que ja s’han celebrat, ‘Rosita’ i ‘Khalid. L’heroi cosmològic’, han tingut una gran acceptació entre el públic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: