Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ferran Palau i Retirada! actuaran a Tarragona el mes de maig

La Capsa de Música ha preparat un nou cicle d’activitat musical per aquest mes

Ferran Palau presentarà 'Blanc' en el seu concert Ferran Palau presentarà 'Blanc' en el seu concert FERRAN PALAU
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 03 Mai 2019 09:47

La Capsa de Música de Tarragona celebra 20 anys de pertinença a l’Associació de Músic de Tarragona (aMt) i ha preparat una programació variada per al mes de maig, juntament amb un nou soci, Movistar.

Movistar Concerts ha començat a col·laborar amb la Capsa de Música i portarà a Tarragona a Ferran Palau i a Retirada!. El concert serà el 24 de maig a les 22.30 h a l’espai de la Capsa de Música i l’entrada és gratuïta. Les dues actuacions són actuals i diferents entre si. Han estat escollides perquè aportin nous aires estilístics i una visió de música actual al públic tarragoní.

Ferran Palau és membre i compositor dels ‘Anímic’. L’any passat va publicar el seu tercer disc en solitari, ‘Blanc’, que s’identifica amb un nou gènere musical batejat com pop metafísic. El grup Retirada! Presentarà el disc ‘Són’, un disc que es mou entre l’indie i el post-rock. En les seves lletres utilitzen la quotidianitat per parlar de les coses que marquen per tota la vida.

El grup Retirada! que actuarà el 24 de maig (CEDIDA)

retirada

2UT al Vendrell

La Capsa de Música ha col·laborat amb l’Associació de Músics del Baix Penedès per portar els 2UT al BPFest del Vendrell. 2UT és un trio musical format per membres actius de l’aMt que toca música rock, des de temes propis fins a versions personals de Pink Floyd, Muse o Clutch.

El concert serà el dissabte 4 de maig a la tarda. L’entrada és gratuïta. Al BPFest del Vendrell actuaran 15 grups en tres escenaris paral·lels entre les 17 h de la tarda i la 1 h de la matinada.

2UT en un concert a la Capsa de Música (DANIG)

2UT

Més actes de la programació

En la nova programació de maig de la Capsa de Música s’hi pot trobar molta varietat. La tarda del 9 de maig, TAC12 gravarà formacions musicals de km 0. Els grups podran gravar fins a tres temes propis, que serviran després de fil argumental per una entrevista al plató de TAC12.

La Capsa de Música també és un espai de reflexió i amb motiu de les eleccions musicals, el 10 de maig es farà una taula rodona ‘Política cultural, la gestió local’. L’acte comptarà amb la participació de diversos representants dels partits polítics candidats a les eleccions. L’objectiu és conèixer les seves propostes en matèria cultural i especialment en l’àmbit de la música a la ciutat de Tarragona. L’esdeveniment serà a les 20 h a les instal·lacions de la Capsa de Música.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: