Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El duet Formiga & Cigale sorprèn al públic en el concert inaugural del Vermusic’19

El festival impulsat per Vermut Miró continuarà el 16 de maig al Círcol amb una nit de tangos amb Marcelo Mercadante Trío.

Formiga and Cigale van inaugurar el festival Vermusic'19 Formiga and Cigale van inaugurar el festival Vermusic'19 JULIA JIMÉNEZ
Espectacles Redacció Infocamp
Diumenge, 28 abril 2019 00:00

El duet Formiga & Cigale va ser l’encarregat aquest divendres 26 d’abril a la nit a Mas Calvó de Reus d’inaugurar el Vermusic 2019, el cicle musical solidari impulsat per Vermut Miró en espais singulars de la capital del Baix Camp, que donarà la recaptació de les actuacions a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Formiga & Cigale, el duet integrat per les instrumentistes Anna Amigó, de l’Espluga de Francolí, i la belga Eva Genniaux, va oferir davant d’un centenar de persones -entre elles l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; representants de la Lliga Contra el Càncer; la direcció de la Fundació Mas Calvó i els propietaris de Vermut Miró- que omplien totalment el pati interior de l’esplèndid edifici medieval de Mas Calvó un concert en el qual van repassar les cançons del seu primer disc i també van avançar algunes de les composicions que formaran part del seu nou projecte.

A Mas Calvó i desprès d’una cançó acústica de les artistes baixant per l’escala del pati interior, es van escoltar peces cantades en català, en francès, en portuguès i en anglès, amb reminiscències medievals i de les antigues cançons de taverna gràcies al sol del violí i l’arpa que les dues artistes interpretaven fins i tot a quatre mans. El públic va quedar molt sorprès de la proposta fresca i desenfadada i fins i tot amb un toc de provocació d’aquest duet que combina les actuacions a França i a Bèlgica, principalment, amb escapades al nostre país. Aquesta era la tercera vegada que Formiga & Cigale actuaven a Reus, després de dues visites anteriors a Cal Massó.

La resta de la programació

Després de l’actuació de Formiga & Cigale, el Vermusic continuarà dijous 16 de maig al Círcol de Reus amb Marcelo Mercadante Trío. El duet argentí Cuacci/Mercadante, convertit ara en trio amb la incorporació de la
cantant Analía Carril, presentarà el disc ‘Siempre en la trinchera’. Posteriorment serà el torn de la jove formació de jazz Line Up Quintet (Institut Vilaseca, divendres 21 de juny), que compta amb el guitarrista tarragoní Joan Fort; el sextet de flamenc mediterrani Agharta Flamenco (Estació Enològica, divendres 19 de juliol); el duet de flamenc i dansa Isabel Vinardell & Isabel Laudenbach (Institut Pere Mata, divendres 27 de setembre) i la cantant de jazz Carola Ortiz Quartet (Cal Massó, divendres 25 d’octubre). Les entrades anticipades s’han de comprar a www.entradium.com al preu de 5 euros.

Concert de cloenda al Fortuny

El concert de cloenda portarà al Vermusic de nou a l’escenari més emblemàtic de la capital del Baix Camp, al Teatre Fortuny, en un concert especial coorganitzat entre el propi Vermusic, l’Ajuntament de Reus i el Festival Accents, que oferirà l’estrena a les nostres comarques de l’espectacle La Tendresse, un projecte de la cantant Anna Roig amb una espectacular big band dirigida per Àlex Cassanyes, que ha adaptat gran clàssics de la cançó francesa de tots els temps i que s’ha presentat amb algunes ciutats (Vilafranca del Penedès o Vilanova), esgotant totes les localitats. Les entrades pel concert també solidari d’Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project es poden adquirir a www.teatrefortuny.cat al preu de 20 i 18 euros. De cada entrada venuda, 5 euros aniran a parar a la Lliga contra el Càncer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: