Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una obra ‘Sense llençols’ el dissabte a Reus

El Bravium Teatre presenciarà un recull de relats eròtics, aquest dissabte 27 d'abril, a les 21.30 h

'Sense Llençols' es podrà veure el dissabte al Bravium Teatre de Reus 'Sense Llençols' es podrà veure el dissabte al Bravium Teatre de Reus ENTRELLAÇATS CIA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 26 abril 2019 12:21

La companyia Entrellaçats CIA arriba al Bravium de Teatre de Reus per presentar l’obra teatral ‘Sense Llençols’. La peça d’Òscar Solé i dirigida per Vicenç Cañon, exposa relats curts i entrellaçats que parlen del sexe de manera dramàtica o amb tocs d’humor i de com es viu. Són relats carregats d’amor, passió, obsessió i sexe. L’obra es recomana a majors de 18 anys.

Anna Fortuny, Cristina Masdéu, Encarna Laínez, Josep M. Pinyol, Laura Reverté, Òscar Solé, Roser Martínez i Sergi Torrents formen el repartiment actoral i destaca que són de Reus i voltants. Encarnen persones anònimes, veïnes, companyes de feina, amigues o fins i tot família, que faran aflorar les fantasies sexuals que s’amaguen sota els llençols.

El director tarragoní Vicente Cañón, amb el seu estil punyent i divertit, crea un projecte personal que farà reflexionar al públic sobre les dues cares que tothom té.

Les entrades tenen un preu de 10 € i 8 per a socis. Les reserves es poden fer a la web de l’esdeveniment: http://www.braviumteatre.com/events/sense-llencols/.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: