Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatre Fortuny acollirà la XXIV Gala de dansa, dedicada a l'Any Roseta Mauri

La gala organitzada per l'Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona tindrà lloc aquest dissabte 27 d'abril, a les 21h

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Gala de Dansa Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Gala de Dansa PEP AGUADÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 26 abril 2019 08:42

L’Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona vol celebrar el 100è aniversari del naixement de la gran Margot Fonteyn. Va néixer a Anglaterra l’any 1919. Va ser una gran ballarina del segle XX que sempre demostrava la seva tècnica i el seu esforç damunt de l’escenari. La seva perseverança i el seu esforç van fer que la gent s’adonés que la tècnica no ho és tot en el ballet. Va formar parella amb un altre dels grans ballarins de la història, Rudolf Nureyev. Fonteyn va ballar en el Royal Ballet.

La XXIV Gala de Dansa, coincidint amb l'Any Roseta Mauri, vol ser una proposta de l’associació per celebrar el Dia Internacional de la Dansa, que s'escau el 29 d’abril. Es llegirà el manifest que anualment es publica per commemorar aquest dia. Les peces coreogràfiques que es veuran aquest dissabte 27 d'abril a l’escenari del Teatre Fortuny, són dels diferents coreògrafs de les nostres comarques.

L’Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona és una associació amb més de 38 anys d’història que avalen el seu compromís amb la dansa, tant a nivell educatiu com artístic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: