Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els “saxofonistas salvajes” a l’Auditori Pau Casals

El concert que tindrà lloc el dissabte 20 d'abril forma part d'un projecte que sorgeix de la trobada entre Dani Nel·lo i els saxofonistes que van crear un llenguatge musical a través del saxo

Dani Nel·lo és l'ànima mater del projecte amb els "saxofonistas salvajes" Dani Nel·lo és l'ànima mater del projecte amb els "saxofonistas salvajes" CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 18 abril 2019 21:49

El proper dissabte 20 d’abril, a les 20:30h, a l’Auditori Pau Casals del Vendrell, tindrà lloc un concert inclòs en la programació del Temporada en què el saxo serà el protagonista absolut. Aquest concert forma part del projecte que sorgeix de la trobada entre Dani Nel·lo i els anomenats "saxofonistas salvajes", creadors d’un llenguatge musical a través del saxo que va marcar la història de la música del segle XX. Nel·lo recull la veu dels saxofonistes que van iniciar i continuar aquest llenguatge visceral i salvatge.

En la gira del nou àlbum versiona temes d’alguns dels herois musicals, com ara Arnett Cobb, Noble Warts o Red Prysock. Tant els més coneguts com els més anònims, tant en separat com en conjunt, aquests saxofonistes van ser un fenomen únic i insòlit, que es podran reviure aquest dissabte a l’escenari de l’Auditori Pau Casals.

Per comprar les entrades, a 15 euros (12 euros amb descompte) cal dirigir-se a la Regidoria de Cultura del Vendrell (La Rambla, 24), o bé a les taquilles del mateix Auditori Pau Casals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: