Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira Trapezi estrena dues coproduccions: ‘Dioptries’ i ‘Davaiii’

‘Dioptries’, de la companyia catalana Toti Toronell, és un espectacle de mitjà format, i ‘Davaiii’ és una creació de petit format

L'espectacle 'Davaiii' és una coproducció de petit format de la companyia Domichovsy & Agranov L'espectacle 'Davaiii' és una coproducció de petit format de la companyia Domichovsy & Agranov CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 16 abril 2019 17:51

Des de fa tres edicions, el Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya, participa en la coproducció d'espectacles. Enguany, són dues les companyies que se n'han pogut beneficiar. D’una banda, la companyia Domichovsky & Agranov presenta l’espectacle de petit format ‘Davaiii’, compost per un acròbata i un violoncel·lista. De l’altra, la companyia catalana Toti Toronell, que presenta ‘Dioptries’ un espectacle de mitjà format i multidisciplinari, amb què Trapezi obre un nou format de coproducció en xarxa que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Olot, Àtrium Viladecans i FiraTàrrega, i el suport del Mercè Arts de carrer (MAC) Festival.

Un dels objectius principals del Trapezi és el suport i l’impuls de la creació de nous muntatges. Així mateix, una de les missions principals de la Fira és consolidar una xarxa de coproductors que permeti donar estabilitat i fer créixer el sector.

‘Dioptries’, una coproducció de mitjà format

A ‘Dioptries’, de la companyia catalana Toti Toronell, una troupe de circ es troba atrapada entre dos mons. Han de resoldre el dilema de fer dos espectacles alhora. Entrar, sortir i els canvis precipitats d’un escenari a l’altre, donen el joc a l’espectacle. L’obra representa la polifacètica visió del circ, on res no és absolut i on totes les maneres de representar-ho poden tenir cabuda. ‘Dioptries’ són dos espectacles en un. El públic haurà d’escollir des d’on vol veure la proposta i segons la seva tria, viurà el circ més clàssic i romàntic o el circ més contemporani i poètic.

‘Davaiii’, un espectacle de petit format

En el cas de ‘Davaiii’, de Domichovsky & Agranov, dos personatges, dubtosament simpàtics, juguen amb l'equilibri entre el dolor i l'alegria. Un joc de rols en constant transformació: el domador es converteix en el domat, el segrestador en el segrestat, etc.

La Fira Trapezi

Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya, celebra la seva 23a edició del 9 al 12 de maig a Reus. Durant quatre dies, passaran per la capital del Baix Camp més de 30 companyies nacionals i internacionals per mostrar el talent del millor circ contemporani actual. La Fira aposta per recolzar una nova creació com a coproductors alhora que oferir una xarxa de col·laboradors que donin suport al projecte i garantir-ne així la visibilitat al nostre territori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: