Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira Modernista del Penedès presenta la 'Llegenda d’amor de La Giralda'

El proper dissabte 13 d’abril, a les 19h, es farà l’acte de presentació a l’Auditori Municipal de l’Arboç

La peça teatral 'La Llegenda d’amor de La Giralda' es presentarà dissabte a la mateixa Giralda de l'Arboç La peça teatral 'La Llegenda d’amor de La Giralda' es presentarà dissabte a la mateixa Giralda de l'Arboç AJUNT. DE L'ARBOÇ
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 12 abril 2019 18:13

La vuitena edició de la Fira Modernista del Penedès presenta com a principal novetat la representació a La Giralda de la peça teatral 'La Llegenda d’amor de La Giralda'. Una obra de teatre inspirada en una història d’amor real que va determinar la construcció d’aquest edifici tan singular d'aquesta vila del Baix Penedès.

L’Ajuntament de l’Arboç realitzarà l’acte de presentació d’aquesta escenificació de la 'La llegenda d’amor de La Giralda', i del seu cartell promocional, aquest dissabte 13 d’abril, a les 19:00h, a l’Auditori Municipal.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de l’Arboç, Joan Sans, el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Alfons Ribas, el propietari de La Giralda de l’Arboç,. Manuel Camino, el president de l’Elenc Artístic Arbocenc, Josep Maria Arnan, el director de l’Elenc i autor de l’obra, Xavier Canals, i el dissenyador del cartell i el programa de la Fira Modernista, Joaquim Sicart.

La VIII Fira Modernista del Penedès, que tindrà lloc a l’Arboç el cap de setmana del 4 i 5 de maig de 2019, és un esdeveniment concebut i organitzat per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç amb el recolzament i suport del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya a través del Pla de Barris del qual el municipi de l’Arboç n’és beneficiari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: