Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tomeu Penya portarà l'espectacle més 'Íntim' al Teatre l'Artesana

El cantautor mallorquí es presentarà a Falset amb la única companyia de la seva guitarra, aquest dissabte 13 d'abril, a les 21h

Tomeu Penya presentarà l'espectacle 'Íntim', aquest dissabte 13 d'abril, al Teatre l'Artesana de Falset Tomeu Penya presentarà l'espectacle 'Íntim', aquest dissabte 13 d'abril, al Teatre l'Artesana de Falset CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 12 abril 2019 18:01

Al 2009 va començar un nou projecte per a Tomeu Penya, la gira 'Íntim'. Es tracta d’una nova versió del cantautor mallorquí on es presenta amb la única companyia de la seva guitarra. De nou la carretera será el seu hàbitat natural, després de l’èxit d’acollida de 'Sa força des vent', on Tomeu es va presentar amb 21 músics a l’escenari.

Tomeu Penya 'Íntim' és un concert acústic del cantautor mallorquí, on es fa un repàs als temes que més èxits li han donat. Tomeu ha preparat un espectacle molt especial per aquest dissabte 13 d'abril, a les 21h, al Teatre l'Artesana de Falset. El repertori escollit ha estat molt pensat per oferir el millor de la llarga discografia del cantautor.

Aquesta gira està pensada pels auditoris i teatres. Es tracta d’un espectacle de petit format on Tomeu vol gaudir del contacte proper del públic. L’escenari buit, tan sols amb Tomeu Penya i la seva guitarra aconsegueixen que l’espectador només gaudeixi de la música.

Malgrat tot, Tomeu sap que la seva música es difícil d’escoltar d’assegut; per això vol posar en peu a tots els auditoris de Catalunya, València i Balears pels que ha passat i passarà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: