Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El quintet vocal ugandès Aba Taano porta el seu gòspel africà al Castell de la Selva

El concert tindrà lloc aquest divendres, a les 20h, i demà dissabte, a les 12h,al Centre de Lectura de Reus / La formació actuarà a benefici de l'ONG 'Música para salvar vidas'

 El quintet de gòspel ugandès Aba Taano El quintet de gòspel ugandès Aba Taano CRISTINA GARCÍA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 12 abril 2019 07:24

El quintet de gòspel ugandès Aba Taano està de gira durant aquests dies per diverses localitats del Baix Camp i aquest divendres, 12 d’abril a les 20:00h, oferirà una nova actuació al Castell de Paborde de la Selva del Camp.

Aba Taano, que significa “els cinc” i està format per aquest mateix nombre d’integrants, està format per Derrick (baix i director), Mayanja (baix), Nabbale (mezzo), Kimeze (baríton) i Kamoga (baix). Al llarg dels seus deu anys d’existència el grup ha guanyat vuit premis internacionals de veus a cappella, el més recent l’any 2018 a l’International A Cappella contest de Leipzig (Alemanya). Amb el seu gòspel ens transporten a l’univers de la música vocal de qualitat a través de cants zulú, xhosa i bantu, soweto, així com també del gòspel americà, versions de pop i altres cançons del centre i sud d’Àfrica.

L’actuació de divendres a la Selva es completarà amb dos tallers de cant gòspel i música africana que els integrants d’Aba Taano oferiran conjuntament amb l’Escola Municipal de Música el dijous 11 al mateix Castell del Paborde. El primer començarà a les 18.00h i estarà dirigit a nens i nenes d’entre 7 i 12 anys, mentre que a les 19.15h començarà el segon, destinat a adults i a joves a partir de 13 anys.

Concert al Centre de Lectura de Reus

L'endemà dissabte 13 d’abril, a les 12.00 h, al Centre de Lectura, tindrà lloc el concert del quintet vocal ugandès Aba Taano. Durant l’actuació, també es realitzarà un taller familiar de música i moviment de tradició africana, per tal que els espectadors tinguin totes les claus per interpretar el concert dels Aba Taano. L’espectacle és recomanat per a totes les edats i el preu de l’entrada és de 5 euros (aportació solidària).

Aba Taano Uganda

L’ONG ‘Música para salvar vidas’

Els concerts d’Aba Taano són la principal font de finançament de l’orfenat que manté l’ONG 'Música para salvar vidas' a Uganda, on una trentena de nens i nenes viuen i tenen una formació acadèmica a Kireka, als afores de Kampala, gràcies al què es recapta als concerts de la formació de cant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: