Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fangoria, Carlos Núñez i Els Pets, al 45è Festival Internacional de Música de Cambrils

L'edició d'enguany, que tindrà lloc del 25 de juliol a l'11 d'agost, també compta amb artistes com Sara Baras, Diego el Cigala, Vanesa Martín o Rosario

El darrer concert de Fangoria a la Costa Daurada va reunir més de 23.000 persones al passeig Jaume I de Salou, en el concert més multitudinari que es recorda al territori El darrer concert de Fangoria a la Costa Daurada va reunir més de 23.000 persones al passeig Jaume I de Salou, en el concert més multitudinari que es recorda al territori M.ÀNGELS BLADÉ / INFOCAMP
Espectacles Alba Sancha
Dijous, 11 abril 2019 11:29

Propostes tan diferents com Fangoria, Carlos Núñez i Els Pets es podran veure al 45è Festival Internacional de Música de Cambrils. La cita musical que s’ha convertit en tot un referent al territori escalfa motors i presenta la seva programació, que s’allargarà del 25 de juliol a l’11 d’agost, amb el Parc del Pinaret com a escenari. Durant el festival, també actuaran artistes com Rozalén, Vanesa Martín i Diego El Cigala, que donarà el punt flamenc a l’esdeveniment, juntament amb Sara Baras que, per primera vegada, introdueix la dansa en aquest festival. Completaran el cartell altres artistes com Álvaro Soler, Rosario, Sau 30, Momo – tribut a Queen i Adexe & Nau.

El 45è Festival Internacional de Música de Cambrils donarà el seu tret de sortida la nit del 25 de juliol amb Sara Baras com a protagonista. Per primera vegada, s’introdueix la dansa en aquest festival, amb una de les representants més prestigioses i reconegudes de les arts escèniques a nivell internacional, que presentarà al Parc del Pinaret el seu nou espectacle 'Sombras'. El festival continuarà amb l’espectacle de Momo – banda tribut a Queen’, l’endemà, divendres 26 de juliol. Pel que fa a aquesta banda, el director del festival, Martín Pérez, ha assegurat que és “la banda tribut per excel·lència de Queen”, encara que hi ha moltes altres. El dissabte 27 de juliol, serà el torn de Els Pets que presentaran ‘Som’. Així, l'escenari del Parc del Pinaret serà un dels pocs de Catalunya que podrà gaudir de la banda catalana després de la seva tornada.Un dels plats forts del festival arriba de la mà de Fangoria, amb el seu espectacle ‘Extrapolaciones y dos preguntas 1989-2000’, probablement un dels concerts més multitudinaris del festival, que es podrà veure el diumenge 28 de juliol. Després d’aquesta actuació, el festival presenta una altra de les seves propostes estrella amb el concert de Carlos Núñez, probablement l’artista amb més projecció internacional del cartell, el dijous 1 d’agost.

A continuació, la cita musical se centra en diversos artistes destacats del panorama espanyol. El divendres 2 d’agost, l’artista Rozalén presentarà ‘Cuando el río suena’, i l’endemà, dissabte 3 d’agost, anirà seguida per l’actuació d’Álvaro Soler, un altre artista amb una considerable projecció internacional arran de la seva col·laboració amb Jennifer López durant l’estiu del 2015 amb la cançó ‘El mismo sol’. En aquest cas, Soler presentarà el seu darrer treball ‘Mar de colores’. El diumenge 4 d’agost, arribarà el flamenc a Cambrils amb un dels artistes espanyols més consagrats en aquest gènere, Diego El Cigala, que reviurà tot el repertori del seu àlbum ‘Lágrimas Negras’, el qual va fer la volta al món, sent guardonat, fins i tot, amb un Premi Grammy i ara compleix 15 anys. El festival continuarà amb la darrera gira de Vanessa Martín, ‘Toda las mujeres que habitan en mí’, el dijous 8 d’agost.

El divendres 9 d’agost, la popular banda osonenca Sau30 celebrarà el seu 30 aniversari al Parc del Pinaret amb un concert que retornarà l’esperit del que es va convertir en un dels grups més importants de l’escena catalana. ‘Noches de gloria’ és la proposta que porta Rosario Flores a Cambrils, la nit del dissabte 10 d’agost. Per últim, el grup juvenil Adexe & Nau tancaran el festival amb la seva gira ‘Indiscutibles World Tour’. Els dos germans canaris de 13 i 16 anys són actualment els artistes espanyols amb més reproduccions a YouTube amb més de 3.000 milions de reproduccions i 8,5 milions de subscriptors.

El director del festival, Martín Pérez, l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i del regidor de cultura, Josep Lluís Abella, en la presentació del certamen. MAR ROVIRA / ACN

Festival Cambrils 2019 presentació

Entrades a un preu “moderat”

Pel que fa a les entrades, enguany, s’espera vendre unes 32.000 localitats aproximadament, tal com ha detallat el director del festival. En aquest sentit, Pérez ha assegurat que els preus de les entrades són “moderats”, entre els 10 i els 50 euros, perquè “es tracta que la gent pugui gaudir”. Aquestes sortiran a la venda el pròxim dilluns, 15 d’abril, i es podran adquirir a través del web del festival. Respecte al pressupost, el director també ha detallat que és pràcticament igual a l’edició anterior, aproximadament uns 1,7 milions d’euros, amb la diferència que, enguany, s’ha incrementat més la despesa enfront de la inversió.

“L’any passat no vam estar prou encertats”

Per acabar, Pérez ha assegurat que “aquesta és la programació que volíem fer” i ha explicat que, gràcies a la seva experiència durant els dos anys anteriors al capdavant d’aquest esdeveniment, “les expectatives enguany són bastant més elevades”. “L’any passat, en la meva opinió, considero que no vam estar prou encertats”, ha reconegut el director del festival que ha afegit que, en aquesta edició, s’ha intentat pensar en tot el públic, tant el cambrilenc, com el públic que ve de fora, entre els turistes i aquelles persones dels territoris propers que s’acosten per gaudir del festival.

Per la seva banda, l’alcaldessa del municipi, Camí Mendoza, ha insistit en aquesta idea d’un festival “amb característiques peculiars cada vegada més enfocades al tipus de públic que ens visita a Cambrils al període d’estiu”. Així mateix Mendoza ha assegurat que aquest és ja un festival “consolidat” i “un referent”, a més d’un “pol d’atracció” pel fet que venir al festival es converteixi en una oportunitat per conèixer també Cambrils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: