Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un cap de setmana ple d’activitats i espectacles, al Palau de Congressos de Tarragona

Tindrà lloc la fira ExpoNadó, un show còmic, un concert i un espectacle de dansa

Imatge d'un concert celebrat a l'auditori August del Palau de Congressos de Tarragona Imatge d'un concert celebrat a l'auditori August del Palau de Congressos de Tarragona CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 10 abril 2019 13:46

El Palau de Congressos de Tarragona es prepara per aquest cap de setmana, del 12 al 14 d’abril, ple d’activitats, espectacles i esdeveniment de tot tipus. Per una banda, aquest divendres 12 d’abril, s’inaugura la fira ExpoNadó, que es podrà visitar fins al diumenge 14. El mateix divendres 12 d’abril, a les 21: 30 h, tindrà lloc el show del duet còmic Faemino y Cansado. L’endemà, el dissabte 13 d’abril, el grup Los Secretos oferirà un concert, a les 21:30 h. Per últim, el diumenge 14 d’abril, el Ballet de Moscú porta al Palau Firal ‘La Bella Dorment’, a les 18 h.

La fira ExpoNadó

La fira ExpoNadó obrirà portes aquest divendres, 12 d’abril, i s’allargarà fins diumenge 14, amb una àmplia programació d’activitats, expositors, xerrades, tallers, inflables i zona food truck. Es tracta d’un espai dedicat als futurs pares i a les famílies amb infants de 0 a 4 anys. Cal destacar la presencia del reconegut ponent pediàtric Armando Bastida, que oferirà un parell de xerrades sobre lactància i BLV. Dintre del cicle de xerrades també hi estarà present el Col.legi Oficial de farmacèutics de Tarragona. Els nens/nenes i els majors de 60 anys tenen accés gratuït a ExpoNAdó. A més, les persones que comprin l’entrada anticipada podran gaudir d’un preu més reduït i evitaran cues en l’accés al recinte.

Faemino y Cansado

El mateix dia que s’inaugura la fira esmentada, el duet de còmic Faemino y Cansado presentaran el show ¡Quien tuvo retuvo!. L’espectacle es celebrarà divendres 12 d’abril, a les 21:30 h, a l’auditori August.

Los Secretos presenten ‘Quinteto Acústico’

Aquest cap de setmana també tindrà espai per a la música amb el concert de la banda madrilenya Los Secretos, liderada per Álvaro Urquijo, que celebra els seus 40 anys de trajectòria. ‘Quintento Acústico’ és el títol que porta per nom el concert que el grup oferirà al Palau de Congressos, el dissabte 13 d’abril, a les 21:30 h.

La Bella Dorment, del Ballet de Moscú

Per últim, serà el torn de la dansa amb l’espectacle ‘La Bella Dorment’, que el Ballet de Moscou porta a Tarragona per celebrar el seu 30è aniversari, el diumenge 14 d’abril, a les 18 h. En aquest cas, s’ofereixen descomptes per packs familiars) i grups a partir de 12 persones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: