Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Café Quijano, en concert a Tarragona

El concert del trio tindrà lloc el divendres 29 de març i s'emmarca dins la seva gira 'La vida no es La, La, La', que dona nom al seu disc

El trio Café Quijano serà aquest divendres al Palau Firal i de Congressos de Tarragona El trio Café Quijano serà aquest divendres al Palau Firal i de Congressos de Tarragona CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Març 2019 19:26

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollilrà el concert de Cafè Quijano el proper divendres 29 de març a les 20.30h. Un concert que s’emmarca dins la seva gira 'La vida no es La, La, La', que dona nom al seu nou disc.

'La Vida no es La, La', La suposa un retorn del trio musical a un so pop amb el que van conquerir els seus èxits internacionals de finals dels 90 i principis del nou mil·lenni. Un directe que servirà per a retrobar als germans Quijano amb el seu públic.

El concert serà un recull de dues dècades d’èxit del grup, on trobarem les clàssiques 'Nada de nada', 'Taberna del Bhuda' o 'La Lola' juntament amb les noves cançons del seu darrer treball. Tarragona es prepara per gaudir de prop de dues hores de música en directe per gaudir de la història musical de Café Quijano.

El nou disc

Dins del seu nou disc trobem 'Perdóname', cançó que es va convertir en un dels hits del 2018. 'Perdóname' va comptar amb la col·laboració de Willy Bárcenas de Taburete però no ha sigut l’única col·laboració del disc. També van comptar amb la participació del raper espanyol Arkano amb el tema 'Habanera' i amb la participació de la popular influencer Dulceida al vídeo que dóna títol al seu disc 'La vida no es La,La, La'.

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada per un preu des de 27,50€ (despeses de gestió no incloses). L’enllaç a la venda d’entrades del concert Café Quijano i la resta d’espectacles del Palau de Congressos de Tarragona es pot trobar a www.palautarragona.com.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: