Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatre Fortuny acull la Gala de cloenda del Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri 2019

Serà aquest dissabte 23 de març, a les 21h, i hi actuaran destacats ballarins espanyols internacionals que compartiran escenari amb els tres guanyadors del Premi 2019

Participants en el 9è Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri 2019 Participants en el 9è Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri 2019 DANS X 1
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Març 2019 08:43

L'endemà de de la final del 9è Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri, el Teatre Fortuny de Reus torna a obrir les portes aquest dissabte 23 de març, a les 21:00h, per acollir la Gala de Cloenda. La gala serà oberta al públic prèvia adquisició d'entrada i inclourà l'actuació de destacats ballarins espanyols que actualment treballen a importants companyies de dansa internacionals, els quals compartiran escenari amb els tres guanyadors del Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri 2019.

A la gala final s'hi podran veure Filipa de Castro i Carlos Pinillos (ballarins principals del Ballet Nacional de Portugal), Adela Ramírez i James Forbat (primers solistes de l’English National Ballet) i Vivian Sauerbreij i Alberto Villanueva ( ballarins d’Introdans).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: