Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un concert en memòria dels 80 anys del final de la guerra civil, a la Capsa de Música de Tarragona

Tindrà lloc el pròxim dissabte, 23 de març, a les 23 h, per un preu de 5 euros i sota l’organització de l’Associació de Músics de Tarragona

'Números Rojos' és un dels grups que actuarà en l'acte d'homenatge 'Números Rojos' és un dels grups que actuarà en l'acte d'homenatge ALBA SANCHA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 21 Març 2019 19:20

Dins dels actes del 80 aniversari del final de la Guerra Civil a Tarragona, l’Associació de Músics de Tarragona (aMt) presenta una producció musical per commemorar-lo i alçar la veu per “no viure en un país de desmemòria”. D’aquesta manera, aMt col·labora amb els actes per a la memòria dels 80 anys del final de la guerra civil, i ho farà el pròxim dissabte, 23 de març, a partir de les 23 h, amb un concert a la Capsa de Música, a l'antiga Tabacalera, un lloc que va representar la resistència i la lluita del poble contra els colpistes ara fa ja 80 anys.

Membres actius de l’aMt, simpatitzants i altres convidats col·laboraran interpretant cançons que parlen d'una època i d'un país. Es podran sentir versions d’aquell temps com ‘Si me quieres escribir’, però també cançons arribades de tot el món i que parlen de la guerra civil espanyola, com d’altres que són clàssics del rock i el pop, com Patti Smith i el seu himne ‘People have the power’.

Dotze formacions

A més, per aquesta segona edició del ‘Taverna Republicana’, els músics participants també interpretaran les seves pròpies creacions que parlen de fets, pensaments i moments de vida, pau i guerra. Les dotze formacion que actuaran són Números Rojos, Oscárboles, La Dèria, Patricio y su vicio, Sifóra Kemfai Elföll, Ombracle, Maurice Gené band, Kandi i Joan, Connexions Trio, Volunteers, 2UT, SAN i friends.

Els socis i músics de l’aMt destaquen aquesta com “una producció molt especial”, amb “l’ànim de fer gaudir a la ciutadania d’un concert que viurem tots junts, en una mena d'exercici musical per la memòria col·lectiva”.

El preu de l'entrada serà de 5 euros amb servei de barra a preus populars.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: