Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatre Fortuny presenta 'Maremar' de Dagoll Dagom

El teatre reusenc ha programat tres funcions, dues el dissabte 16 de març, a les 18h i a les 21h, i una tercera el diumenge 17, a les 18h

Escena de 'Maremar' de Dagoll Dagom Escena de 'Maremar' de Dagoll Dagom ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 14 Març 2019 19:13

L'espectacle 'Maremar' de Dagoll Dagom fa parada aquest cap de setmana al Teatre Fortuny. La reconeguda companyia serà a Reus el dissabte dia 16 de març, a les 18:00 h i a les 21:00 h, i també l'endemà diumenge dia 17 de març, a les 18:00 h.

Dagoll Dagom presenta 'Maremar', un nou espectacle musical, amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluís Llach, i basat en 'Pèricles, el príncep de Tir', de William Shakespeare, a partir de la traducció de Salvador Oliva.

'Maremar' és la història d’un pare, una mare i una filla que lluiten per retrobar-se, una de tantes històries en què la crueltat de la guerra fa separar famílies. Una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: