Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El conte 'La gallina dels ous d'or' arriba aquest diumenge al TÀG

La companyia Zum Zum Teatre presenta aquest conte clàssic sobre l’avarícia el diumenge 10 de març, a les 12h, al teatre vendrellenc

Imatge d'arxiu d'una escena de l’obra 'La gallina dels ous d’or', de la companyia Zum Zum Teatre Imatge d'arxiu d'una escena de l’obra 'La gallina dels ous d’or', de la companyia Zum Zum Teatre CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 09 Març 2019 10:30

El teatre familiar torna al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell el proper diumenge 10 d emarç, a les 12h, amb l’obra 'La gallina dels ous d’or', de la companyia Zum Zum Teatre, el conte clàssic sobre l’avarícia explicat de manera sorprenent i divertida.

Els grangers d’aquesta història no perdien el temps pensant en els diners i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia va arribar una gallina a la seva granja i va pondre un ou d’or. Imagineu-vos que us passa a vosaltres...La gallina dels ous d’or és una història que conta que els diners són un “cuento”.

El muntatge ha rebut els següents premis: Premi FETEN 2017 Millor Direcció; Premi DRAC D’OR 2017 del Jurat Infantil; Premi DRAC D’OR 2017 de les autonomies.

Les entrades es poden adquirir per 6 euros (4 euros amb descompte/ gratuïtes per als menors de 3 anys) a la Regidoria de Cultura del Vendrell (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix dia de l'espectacle a les taquilles del teatre a partir de les 11 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: