Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados, a Vila-seca

El concert, que tindrà lloc aquest dissabte 9 de març, a les 21h, a l'Auditori Josep Carreras, s'emmarca en el Cicle Joan Guinjoan, de cançons populars dels Pirineus

El Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados, en una imatge d'arxiu El Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados, en una imatge d'arxiu CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 08 Març 2019 13:07

El proper dissabte 9 de març a les 21.00 h, el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida interpretarà a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca el concert 'Cançons populars dels Pirineus', en el marc del Cicle Joan Guinjoan de músiques del nostre temps.

Cançons Populars dels Pirineus és un nou projecte de recuperació de la cançó popular pirinenca, a partir de la documentació de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya (1920-1936), encarregant-ne una reelaboració als millors compositors actuals per a cor i conjunt instrumental de música antiga. És una coproducció del Cor de Cambra de l’Auditori de Lleida i el Festival de Música Antiga dels Pirineus per tal de donar vida a les cançons populars dels nostres avant-passats i recuperar aquella tradició oral perduda. I també una invitació als compositors actuals a treballar en la temàtica popular. El resultat és un magnífic recull de cançons, un ric ventall de tonades modals que constitueix una autèntica crònica social del seu temps, i alhora una mostra de la creativitat dels nostres dies.

Compositors actuals com ara Josep M. Guix, Bernat Vivancos, Xavier Pastrana, J. L. Guzmán-Antic, Jordi Castellà, Joan Magrané, Ramon Humet, Xavier Puig, B. Giribet i C. Prat han donat nova vida a aquestes músiques que sonaran en un concert imprescindible i que formarà part del Cicle Joan Guinjoan de músiques del nostre temps.

Sota la direcció de Xavier Puig, el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida, actuarà juntament amb la soprano Anaïs Oliveras, el Conjunt instrumental de música antiga format per Santi Mirón, viola de gamba; Joan Izquierdo, flauta de bec; Rafael Bonavita, tiorba; Oriol Casadevall, violone i Marc Clos, percussions.

Les entrades es poden adquirir amb antelació a la secretaria del Conservatori o a través del web www.auditorijosepcarreras.cat, i des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: