Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cap de setmana ple d’activitats culturals al Port de Tarragona

El concert de Suannes al festival 'Ja Veus!', la segona marató de jazz o els contes de gegants, pirates i sirenes, entre les ofertes destacades

La majoria d'activitats van adreçades al públic familiar La majoria d'activitats van adreçades al públic familiar PORT DE TARRAGONA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 07 Març 2019 19:27

Durant aquest cap de setmana, el Port de Tarragona presenta diverses propostes per gaudir en família. Es podran visitar les exposicions del Moll de Costa i assistir al concert desconcertant de dos clowns; al concert de Ja Veus!; també a escoltar contes de gegants, pirates i sirenes; i a la segona marató de jazz.

El proper dissabte 9 de març, d’11 a 24 hores, al Refugi 1 del Moll de Costa, s’iniciarà la 2a Marató de Jazz. Una Jam-session, amb la participació de més d’un centenar de músics, que tindrà continuació el diumenge dia 10, d’11 a 21 hores. La inauguració d’aquesta 2a Marató de Jazz es farà el dissabte, a les 13 hores, al mateix Refugi 1 del Moll de Costa. Els temes musicals que s’interpreten en el jazz permeten obrir un espai a l’expressió i creativitat particular dels músics, que els permet expressar el seu art just al moment de la interpretació, d'aquí el seu gran valor.

També aquest dissabte, dia 9, a les 19 hores, i al Teatret del Serrallo actuació de Ricardo Cornelius i Cristi Gabo (Cia. Black and Blue). Blue, la gran diva del music hall, uneix el seu desbordant talent al distingit músic Black en un caòtic popurri de generes musicals.

I, el diumenge, dia 10, a les 12 hores, al Teatret del Serrallo arrenca el cicle de concerts i activitats culturals al voltant de la veu, Ja Veus! La veu ens transforma. A aquesta festa de presentació del festival actuen la guanyadora del festival PortAutors18, Susannes, amb el seu primer disc, ‘Cultivant la terra’, i Clementina, amb el seu primer treball, ‘Darrere el vent’.

Així mateix, aquest diumenge dia 10 de març i a les 12 hores, al Museu del Port, i dins dels diumenges al Museu es realitzarà l’activitat familiar ‘Contes de gegants, pirates i sirenes’. Amb el grup G.P.S. amb Mon Mas. Hissem les veles i posem rumb a l’aventura, el vent bufa agradable, agafeu el timó i les cordes. Solquem pels set mars, al voltant d’aquesta illa de paraules, naveguem per aigües transparents, cales desertes i tresors de lletres. Us proposem obrir el vell cofre d’històries i començar a remenar.

Exposicions

L’exposició “Tarragona i alguna cosa més”, de Juan Varea, recentment inaugurada, es pot visitar al Tinglado1 del Moll de Costa. Aquesta exposició romandrà oberta fins al dia 10 de març.

'Tarragona i alguna cosa més' és el treball d’aquests últims anys on es representen part dels racons més emblemàtics de la nostra ciutat, així com d’altres ciutats que han sorprès l’artista en els seus viatges. “Triar no ha estat fàcil. Qualsevol zona de Tarragona t’inspira i suggereix una obra nova”, diu l’artista Juan Varea.

L’exposició '13 banderes fosques' és una instal·lació fotogràfica de Ricard Martínez situada al Moll de Costa (davant del Museu del Port), organitzada per l'Arxiu del Port. Es tracta d'una instal·lació formada per imatges dels bombardejos que va patir Tarragona i el seu port durant la Guerra Civil; són fotografies preses pels mateixos atacants just després del moment de llençar les bombes i de causar destrucció arreu. Es pot visitar fins al 20 de març. L'acte està emmarcat dins la programació 'Ara fa 80 anys: el final de la Guerra Civil a Tarragona', amb més de 30 propostes que organitzen diferents entitats de la ciutat entre el 15 de gener i el 28 de març. 

I l’exposició 'Compartint la mar amb... els vaixells' es pot contemplar al vestíbul del Museu del Port, de dimarts a dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h, fins al 9 d’abril. L’entrada és lliure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: