Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatret del Serrallo celebra el Carnaval familiar amb Akustic Karaoke

Tindrà lloc el pròxim diumenge, 3 de març, a les 12 h

El Teatret del Serrallo serà l'escenari del Carnaval familiar El Teatret del Serrallo serà l'escenari del Carnaval familiar PORT DE TARRAGONA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 01 Març 2019 10:00

El Teatret del Serrallo acollirà, el pròxim diumenge, 3 de març, la celebració el Carnaval familiar amb Akustic Karaoke, a partir de les 12 h. Es tracta d'una activitat gratuïta les invitacions de la qual es poden trobar a participo.cat. Durant l'espectacle, que està està dirigit a tots els públics,es pot escollir entre més de cent cançons de tots els estils, idiomes i èpoques de la música i pujar a l’escenari. A més, es pot anar disfressat a cantar o a escoltar un concert únic en família. 

Així mateix, durant aquest cap de setmana també es podran veure les exposicions que continuen actives. Per una banda, l'exposició 'Tarragona i alguna cosa més', de Juan Varea, es pot veure al tingaldo 1 del Moll de Costa, fins el pròxim 10 de març. Pel que fa a la mostra '13 banderes fosques', de Ricard Martínez, aquesta es pot visitar al Moll de Costa, davant del Museu del Port, fins al 20 de març. Es tracta d'una exposició que s'emmerca en dins la programació 'Ara fa 80 anys: el final de la Guerra Civil a Tarragona'. Per últim, també es pot continuar visitant l’exposició 'Compartint la mar amb... els vaixells',  al vestíbul del Museu del Port, de dimarts a dissabtes, de 10 h a 14 h i de 16 h a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h, fins al 9 d’abril. 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: