Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cicle ‘Joves Intèrprets’ porta a l’Orquestra Andreví a l'Auditori Pau Casals del Vendrell

El concert tindrà lloc el pròxim diumenge 24 de febrer, a les 12 h

L'Orquestra Andreví del conservatori professional de música de Cervera L'Orquestra Andreví del conservatori professional de música de Cervera CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 21 Febrer 2019 21:34

L’Auditori Pau Casals del Vendrell continua amb la programació emmarcada en el cicle de Joves Intèrprets i acull l’Orquestra Andreví del conservatori professional de música de Cervera, dirigida per Carles Gumí. Serà el pròxim diumenge, 24 de febrer, a les 12 h.

Aquesta formació va néixer l’any 2001 per donar als joves que havien aconseguit un bon nivell musical la possibilitat d’integrar-se a una orquestra feta a la seva mida. En aquesta ocasió, l’Orquestra Andreví, formada per uns 45 músics joves de diferents edats, proposa un programa amb obres dels autors Stamitz, Elgar, Berlioz, Lloyd Webber i Bernstein.

Les entrades pel concert a l'Auditori Pau Casals es poden adquirir a la Regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través d’aquest enllaç i al mateix Auditori Pau Casals. El preu és de 4 euros amb descompte i 6 euros sense descompte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: