Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ismael Serrano, el plat fort del 'Temporada', aquest dissabte al Vendrell

El reconegut artista arriba a l’Auditori Pau Casals per celebrar els seus 20 anys de carrera

Imatge promocional d'Ismael Serrano, qui presentarà el seu repertori musical a l'Auditori Pau Casals Imatge promocional d'Ismael Serrano, qui presentarà el seu repertori musical a l'Auditori Pau Casals AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 15 Febrer 2019 09:40

Ismael Serrano després d’esgotar entrades a grans ciutats com Barcelona, Madrid o València farà aturada a la sala de Sant Salvador i convertit en un dels grans reclams d’aquesta programació del Temporada.

Fa vint anys que va començar la seva aventura per la música amb ‘Atrapados en azul’. Ara, el músic madrileny celebrarà aquestes dues dècades amb un concert acústic, refinat i emocionant, en el que repassarà els seus èxits però també presentarà noves cançons i versions.

Les entrades pel concert de dissabte, a les 20:30h, es troben a un preu de 25€ pel públic general, i 20€ amb descompte i poden comprar-se a la Regidoria de Cultura, al telèfon 977 66 56 84, a través d’aquest enllaç i al mateix Auditori Pau Casals abans de l’inici del concert.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: