Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra presenta l’obra ‘Memòria de les Oblidades’ sobre quatre dones empresonades al franquisme

La representació s’emmarca en la commemoració ‘Mai Més’ dels vuitanta anys de la Guerra Civil

L'obra estarà protagonitzada per l'actriu Rosa Andreu, acompanyada per la música de Ferran Barrios L'obra estarà protagonitzada per l'actriu Rosa Andreu, acompanyada per la música de Ferran Barrios CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 15 Febrer 2019 09:26

L’Espai Cultural de la Sala del Mar acull aquest dissabte, 16 de febrer, a les 20 h, la presentació de l’obra ‘Memòria de les Oblidades’, basada en la vida de quatre dones empresonades durant el règim franquista al convent de les Oblates a Tarragona, que va estar habilitat com a presó durant l’any 1938. Es tracta d’una representació que s’emmarca en la commemoració ‘Mai Més’ dels vuitanta anys de la Guerra Civil.

L’actriu Rosa Andreu es posa en la pell de les quatre dones empresonades i de l’única dona afusellada, que encara romanen a la fossa comuna de la ciutat, amb l’objectiu d’emocionar el públic amb els seus canvis de registre i la transmissió d’alguns sentiments com la ràbia, la desesperació o la incredulitat que van sentir aquestes dones. La música que acompanyarà l’actriu està creada per a l’espectacle i interpretada per Ferran Barrios. ‘Memòria de les oblidades’, amb text i dramatúrgia de Tecla Martorell, està dirigida per Joan Pascual.

Les entrades tenen un preu general de 4 euros i un preu amb bonificació de 3 euros i es poden adquirir a les oficines de la regidoria de Cultura o mitja hora abans de la funció a la taquilla.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: