Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dagoll Dagom presenta 'Maremar' al Teatre Tarragona

La música i la dansa són la base d'aquesta obra que es representarà aquest dissabte 16 de febrer, a les 21h

Un dels plats forts de la programació del 2019 serà Dagoll Dagom, amb el seu nou musical 'Maremar', que representarà el 16 de febrer Un dels plats forts de la programació del 2019 serà Dagoll Dagom, amb el seu nou musical 'Maremar', que representarà el 16 de febrer ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 15 Febrer 2019 08:29

El Teatre Tarragona presenta aquest dissabte 16 de febrer, a les 21:00h, 'Maremar', de Dagoll Dagom, un dels plats forts de programació de la temporada 2018-19. Un espectacle que fusiona Pèricles, el príncep de Tir de Shakespeare amb les cançons de Lluís Llach i que fa referència a la crisi migratòria europea. La música i la dansa són la base d’aquesta obra protagonitzada per una nena que es troba en un camp de refugiats. Mentre plora perquè ha perdut els seus pares, se li apareix una criatura fantàstica que li explica la història de Pèricles, que representa una gran metàfora d’una vida plena de pèrdues i naufragis d’una nena que finalment es retroba amb la seva família.

Amb aquest muntatge, torna a Tarragona l’emblemàtica i exitosa companyia Dagoll Dagom amb aquesta primera aventura shakespeariana al llarg dels seus 44 anys de vida; també suposa l’estrena d’aquesta obra del segle XVII a l’Estat espanyol. Els punts geogràfics on es desenvolupa la trama coincideixen amb indrets on avui dia es produeixen migracions massives i l’obra ha esdevingut un homenatge metafòric i poètic a aquells que creuen els mars, a la gent que intenta trobar una nova vida.

Partint de l’univers musical de Lluís Llach, Andreu Gallén convertirà les seves cançons en atmosferes melòdiques que acompanyaran les emocionants aventures de Pèricles. Amb Maremar, Dagoll Dagom explora un nou llenguatge amb música i temes a cappella, amb les veus sense orquestra ni acompanyament instrumental.

Les entrades es poden adquirir per 27 euros a les taquilles del teatre o a Tarracoticket.cat

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: