Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Eva Fernández Trio reiventarà el bolero al Teatre Bartrina

El concert tindrà lloc aquest divendres 15 de febrer, a les 21h, al teatre reusenc

La saxofonista Eva Fernández serà aquest divendres 15 de febrer, al Teatre Bartrina de Reus La saxofonista Eva Fernández serà aquest divendres 15 de febrer, al Teatre Bartrina de Reus CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 15 Febrer 2019 07:54

Fa uns mesos que Eva Fernández està treballant colze a colze amb el guitarrista Josep Munar fent temes originals a partir de la poesia d’Alfonsina Storni, Alejandra Pizarnik o Julio Cortázar, entre d'altres. Aquest divendres 15 de febrer, l'artista ens presentarà al Teatre Bartrina de Reus el que serà el seu proper disc 'Yo pregunto', un trio on ella canta i toca el saxo soprano acompanyada de guitarra elèctrica i bateria. El trio és el resultat d'una recerca de l'equilibri que forma la música: melodia, harmonia i ritme, donant la mateixa importància a cada element.

Acompanyen Eva Fernández els mallorquins residents a Barcelona Josep Munar i Enric Fuster. Junts procuren buscar una sonoritat orgànica, donant rotagonisme a la cançó sense deixar de banda la improvisació, espai on s’hi senten com a casa.

El concert que tindrà lloc avui a les 21:00h s'inclou en el marc del Festival de Boleros 2019.

Les entrades es poden adquirir per 12 euros (anticipada) o per 15 euros (a taquilla) a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: