Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La popular obra ‘Escape Room’ aterra aquest cap de setmana a Valls

Aquest dissabte, 16 de febrer, l’obra protagonitzada per Joel Joan arriba al Centre Cultural de Valls / Es tracta de la primera funció del nou abonament 2019, que comptarà amb ‘El llibertí’ i ‘El preu’

Imatge promocional de l'obra 'Escape Room' que es representarà aquest dissabte a Valls Imatge promocional de l'obra 'Escape Room' que es representarà aquest dissabte a Valls ARXIU
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 14 Febrer 2019 12:34

‘Escape Room’ l’obra que està esgotant les entrades dels teatres de Catalunya, recentment s’ha afegit una segona funció a la ja programada al maig a Tarragona, arriba aquest dissabte, a les 21:00h, a Valls.

Els llocs d’escape room actualment estan sent tot un éxit entre els joves és per això que Joel Joan i Hèctor Claramunt, els directors, han decidit portar aquest fenomen als teatres, on els protagonistes s’endinsaran en un en el qual experimentaran la intriga, el suspens i, fins i tot, la por.

L’obra forma part del nou abonament 2019 dels Teatres de Valls, que comptarà també amb les obres ‘El llibertí’ al març i ‘El preu’ a l’abril. Els abonaments, que han superat els 400, es poden adquirir a les taquilles del Principal fins demà.

Les entrades es poden adquirir en aquest enllaç, al telèfon 902 044 226, i a les taquilles del Teatre Principal fins demà al matí, així com al Centre Cultural una hora abans de la representació, programada a les 21:00h; i tenen un preu de 22€. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: