Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’aclamada obra ‘A.K.A. (Also Known As)’, estrena de la setmana a la Sala Trono

L’obra guanyadora de nombrosos premis als Butaca 2018 serà representada els dies 16 i 17 de febrer a la sala tarragonina, amb les entrades esgotades per la funció de diumenge

Imatge promocional de l'obra 'A.K.A.', amb entrades esgotades pel dia 17 Imatge promocional de l'obra 'A.K.A.', amb entrades esgotades pel dia 17 SALA TRONO
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 14 Febrer 2019 16:50

Aquest cap de setmana la Sala Trono de Tarragona continuarà amb la programació de Temporada amb una de les obres més llorejades del 2018 a l’escena catalana: ‘A.K.A. (Also Known As).

L’obra segueix a en Carlos, un adolescent qualsevol que un dia coneix a la Clàudia qui posarà cap per avall la seva vida. En Carlos és adoptat i tot això li revelarà la seva verdadera identitat, qui ell creu ser o qui els altres creuen que és?

L’obra va aconseguir 4 premis als Butaca 2018 incloent el de millor text original per Daniel J. Meyer, millor espectacle de petit format, millor direcció per Montse Rodríguez i millor actor per Albert Salazar.

‘A.K.A.’ podrà veure’s el dissabte 16 de febrer, a les 20:30h, i el diumenge 17, a les 18:30h. Les entrades pel dia 17 es troben esgotades, pel dia 16 encara estan disponibles en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: