Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Música simfònica a l'Auditori Pau Casals i al Teatre Tarragona

L'Orquestra Simfònica Camera Musicae, dirigida per Salvador Mas, interpretarà obres de Shubert, Straus i Brahms, el divendres 8 de febrer al Vendrell i l'endemà dissabte dia 9, a Tarragona

Imatge d'arxiu d'un concert de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae (OCM) Imatge d'arxiu d'un concert de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae (OCM) CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 07 Febrer 2019 08:38

La música continuarà sent la protagonista de la programació del 'Temporada' del Vendrell aquest proper divendres 8 de febrer, a les 20:30h, a l'Auditori Pau Casals de Coma-ruga, amb l’Orquestra Simfònica Camera Musicae (OCM), dirigida per Salvador Mas. L'OCM oferirà aquet concert l'endemà dissabte 9 de febrer, a les 21h, al Teatre Tarragona.

La batuta mestra de Salvador Mas endinsarà els espectadors en tres compositors essencials per comprendre el romanticisme musical: Schubert, Strauss i Brahms.

La 'Inacabada' és una de les simfonies més interpretades pel misteri que suposa no saber amb certesa per què Schubert no la va acabar, i perquè agrupa totes les característiques de l’època de forma sublim: dramatisme, esperança, il·lusió, tristesa... Amb 'Die Libelle' es fa perfectament palesa la destresa en l’orquestració de Josef Strauss: és una polka-masurca que parla del vol de la libèl·lula pels jardins vienesos. La 'Simfonia núm. 2' de Brahms es considera que es podria denominar ‘simfonia pastoral’, ja la música dibuixa ambients campestres i una certa nostàlgia de la vida en comunió amb la natura.

Salvador Mas ha estat director titular de l’Orquestra Filharmònica del Würtemberg (Alemanya), de l’Orquestra Simfònica del Limburg de Maastricht (Països Baixos), de l’Orquestra Simfònica i del Cor del Musikverein de Düsseldorf (Alemanya), de l’Orquestra de Cambra d’Israel i de l’Orquestra Ciutat de Granada.

Les entrades pel concert a l'Auditori Pau Casals es poden adquirir per 17 euros (13 euros amb descompte) a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix Auditori Pau Casals.

Les entrades pel concert al Teatre Tarragona es poden adquirir er 25 euros a les taquilles del teatre o a través del portal Tarrackoticket.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: