Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les Anxovetes presenten havaneres en femení a l’Auditori del Tívoli

El proper espectacle del 'Temporada' del Vendrell arriba aquest dissabte, a les 20:30h, amb un gènere mediterrani com són les havaneres

Imatge promocional de Les Anxovetes, les quals oferiran un concert aquest dissabte, a les 20:30h, a l'Auditori del Tívoli Imatge promocional de Les Anxovetes, les quals oferiran un concert aquest dissabte, a les 20:30h, a l'Auditori del Tívoli LES ANXOVETES
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 30 Gener 2019 13:21

El grup d’havaneres Les Anxovetes, presentaran a l’Auditori del Tívoli del Vendrell un espectacle en clau femenina. Representen un espectacle íntim, recollit, de caràcter genuïnament mediterrani, compost per temes propis creats i cantats en clau de dona, que prenen el gènere tradicional de l’havanera com a punt de partida.

El seu repertori combina cançons pròpies amb cançons populars, totes lligades per la mar i les seves històries amb veu de dona.

Les entrades pel concert a l’Auditori del Tívoli, es poden adquirir a la regidoria de Cultura, al telèfon 977665684 i a través d’aquest enllaç. Aquestes tenen un preu de 13€ i de 10€ amb descompte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: