Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jordi Savall, nom propi de la temporada de primavera de l'Auditori Josep Carreras

La programació que commemora els 40 anys del Conservatori de Vila-seca presenta 15 concerts, entre els quals hi ha Judit Nedermann, el Quartet Gerhard o la continuació del cicle Joan Guinjoan

D'esquerra a dreta, Josep Solórzano, Josep M. Pujals i Xavier Pastrana, durant la presentació de la nova temporada de primavera de l'Auditori Josep Carreras D'esquerra a dreta, Josep Solórzano, Josep M. Pujals i Xavier Pastrana, durant la presentació de la nova temporada de primavera de l'Auditori Josep Carreras CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 28 Gener 2019 17:44

La temporada de primavera de l'Auditori Josep Carreras presenta un total de 15 concerts, l'any del 40è aniversari de la creació del Conservatori de Música de Vila-seca. Sens dubte, el plat fort de la programació el concert 'Folias & Romanescas', a càrrec del mestre Jordi Savall, que oferirà el proper divendres 1 de febrer. Durant la presentació de la nova programació, el president de la Fundació Auditori Josep Carreras, Josep Maria Pujals, ha destacat que enguany "és un any especial ja que commemorem el 40 aniversari del Conservatori de Música de Vila-seca, amb una trajectòria plena d'èxits que han contribuït a que la música tingui un pes important a Vila-seca i al territori". Per aquest motiu, alguns dels concerts de la programació tindran el segell d'aquesta important efemèride.

                                                         Jordi Savall, el concert "estrella" d'enguany: 

Savall arxiu

El director del Conservatori i programador de l'Auditori, Josep Solórzano, ha explicat els cinc grans eixos que s'han seguit per tal d'elaborar un cicle tan variat com el d'enguany. "La gran riquesa musical que presentem es fonamenta en la continuació del cicle Joan Guinjoan de músique del nostre temps, en el concert estrella de Jordi Savall, en la commemoració dels 40 anys del Conservatori, en l'apropament de la música als més petits gràcies als concerts familiars gratuïts coordinats des de la regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Vila-seca i en la continuïtat de la residència del Quartet Gerhard".

                El Quartet Gerhard, grup amb residència a l'Auditori Josep Carreras: 

Quartet Gerhard Auditori

Per la seva banda, l'assessor de programació de l'Auditori, Xavier Pastrana, ha donat a conèixer els cinc concerts de música coral de la temporada on destaquen el concert del Cor Sant Esteve titulat 'La cançó oblidada' (11 de maig), que és homenatge a la memòria històrica amb referència i adaptacions de la música que es cantava a les escoles abans de la guerra civil, i el concert de l’Ensemble O Vos Omnes (22 de març), que presentarà el seu nou disc amb l’estrena d’una brillant obra del compositor Joan Magrané.

Com és de costum, entre la varietat de les propostes, s'hi troben: 'A la matinada canta el rossinyol', amb l'Archénsemble, Roger Padullés i Dani Espasa (8 de febrer), el Cor Sherzo (15 de febrer), el concert familiar 'L'artesà de planetes' (24 de febrer), l'artista pop emergent Judit Nedermann, que presenta 'Nua' (1 de març), l'espectacle 'Cubaneado' Jobim de Fràgil (3 de març), 'Les cançons populars del Pirineu', amb el Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados (9 de març) o 'Prokofiev Sonata Op.80', amb Josep M. Ferrando i Jordi López (5 d'abril), entre altres.

                                                     Judit Nedermann presentarà el disc 'Nua': 

Nua Nedermann

Podeu consultar la programació complerta de la temporada a aquest enllaç.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: