Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jordi Savall, en concert a Vila-seca el proper 1 de febrer

Savall serà el protagonista del proper concert a l’Auditori Josep Carreras, que tindrà lloc el proper divendres 1 de febrer, a les 21h

El mestre Jordi Savall El mestre Jordi Savall CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 25 Gener 2019 17:52

Jordi Savall, una de les personalitats musicals més polivalents de la seva generació, fa més de quaranta anys que dóna a conèixer al món meravelles musicals abandonades en la foscor de la indiferència i de l’oblit. Dedicat a la recerca d’aquestes músiques antigues, les llegeix i les interpreta amb la seva viola de gamba, o com a director. Les seves activitats com a concertista, pedagog, investigador i creador de nous projectes, tant musicals com culturals, el situen entre els principals artífexs del fenomen de revalorització de la música històrica. De fet, el seu projecte musical, Orpheus XXI, un conjunt musical de caràcter professional i format per músics immigrants i refugiats, va ser l’encarregat d’oferir el concert de la gala benèfica de la passada temporada de tardor a l’Auditori.

En aquest concert, Jordi Savall, violes de gamba, juntament amb Xavier Diaz-Latorre, tiorbes i guitarres, interpretaran el concert “Folias & Romanescas” amb peces de Diego Ortiz, Antonio de Santa Cruz, Marin Marais, Girolamo Kapsberger, Francisco Correa de Arauxo, Antonio Valente i diverses peces anònimes.

                                                                               Jordi Savall amb Xavier Díaz-Latorre: 

Savall i Xavier Díaz Latorre

Les entrades es poden adquirir amb antelació a la secretaria del Conservatori o a través del web www.auditorijosepcarreras.cat, i des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: