Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La nova programació del 'Temporada' del Vendrell s’estrena amb èxit d’assistència

Es va encetar dissabte passat amb el concert de The Black Barbies / La programació continuarà el 26 de gener amb el concert de la Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona

Imatge d'arxiu dels components del Conservatori de Música de la Diputació Tarragona Imatge d'arxiu dels components del Conservatori de Música de la Diputació Tarragona AJUNTAMENT DE EL VENDRELL
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 23 Gener 2019 12:31

La nova programació del 'Temporada' del Vendrell ha començat amb èxit de públic a l’Auditori aquest passat dissabte. La formació The Black Barbies, que van ser els encarregats d’estrenar la nova Temporada, van aixecar al públic del seus seients fent soroll i omplint l’auditori.

La música del 'Temporada' no descansarà, ja que aquest dissabte el Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona oferirà un concert a l’Auditori Pau Casals acompanyat una primera part pel Grup de Saxos, amb un repertori variat i atractiu, d’estils molt diferents, fàcils d’escoltar i digerir.

La segona part de l’actuació comptarà amb el Grup de Metalls i Percussió, amb l’objectiu de difondre aquests instruments i aquests tipus de formació. Aquest grup va sorgir a causa de la necessitat que els alumnes coneguessin obres de diferents estils.

Les entrades es poden adquirir a la regidoria de Cultura, al telèfon 977665684, a través d’aquest enllaç o al mateix Auditori Pau Casals.

El concert se celebrarà dissabte 26 de gener, a les 20:30h, i les entrades es poden trobar a un preu de 6€ i 4€ amb descompte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: