Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Howard Blake honora Catalunya amb l'estrena 'La Meva Terra' a Montblanc

El compositor britànic musica un poema de Jaume Comas i desitja que la situació política catalana es resolgui pacíficament

La formació Liverpool String Quartet, la soprano Ana Puche i la flautista Nèlia Sanxis en el recital de Howard Blake celebrat a Montblanc La formació Liverpool String Quartet, la soprano Ana Puche i la flautista Nèlia Sanxis en el recital de Howard Blake celebrat a Montblanc MAR ROVIRA / ACN
Espectacles ACN
Diumenge, 06 Gener 2019 23:04

El compositor britànic Howard Blake ha honorat Catalunya amb l'estrena de la peça 'La Meva Terra', un poema de l'actor Jaume Comas, interpretat aquest diumenge a l'església de Santa Maria de Montblanc. "Crec que és una bona manera d'unir-me amb Catalunya", ha afirmat Blake. "Sóc compositor, no polític però desitjo que la situació millori i trobin una solució als vostres problemes pacíficament", ha subratllat. En el recital hi ha actuat la formació Liverpool String Quartet, la soprano Ana Puche i la flautista Nèlia Sanxis.

El concert tanca la celebració del vuitantè aniversari del britànic després d'una minigira de tres concerts a Catalunya i molts més arreu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: