Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tornen ‘Els Pastorets del Vendrell’ amb un espectacle inèdit

Representaran l’obra ‘El primer Nadal dels pastors’ els diumenges 13, 20 i 27 de gener, i el 3 de febrer, a les 17:00h, al Teatre Municipal Àngel Guimerà (TAG)

Imatge d'arxiu d'una representació d'Els Pastorets del Vendrell Imatge d'arxiu d'una representació d'Els Pastorets del Vendrell M.ÀNGELS BLADÉ / INFOCAMP
Espectacles Eva Hidalgo
Dissabte, 05 Gener 2019 16:57

Els Pastorets del Vendrell tornen amb quatre representacions després de les festes nadalenques. Fa més de 50 anys que aquests escenifiquen representacions de manera ininterrompuda, i, amb un pòsit de més de 130 anys de pastorets.

El col·lectiu presentarà un espectacle inèdit, l’obra ‘El primer Nadal dels pastors’, una adaptació lliure, en la qual en gaudeixen tant els petits com els grans. Fet que fa que se’ls reconegui com a Pastorets Familiars.  Els dies de funció es repartiran en els diumenges de gener -13, 20 i 27- i el primer diumenge de febrer –el dia 3-, a les 17:00h, al Teatre Àngel Guimerà (TAG).

Els preus de les entrades serà de 10€ pels adults, i 5€ pels menors de 10 anys. Aquells que siguin socis dels Pastorets tindran un tiquet de descompte del 50%. També se’n faran bonificacions per a grups de més de 25 persones, i per a grups de jubilats de més de 25 persones. Presentant el Carnet Jove, de família nombrosa o monoparental, de discapacitat, el carnet TR3SC i el carnet del Voluntariat de la Llengua, es gaudirà d’un 10% de descompte en les entrades d’adult. Tindran entrada gratuïta els residents de: Residència d’Avis La Muntanyeta, Fundació Santa Teresa, Centre de Dia Anna Serra, Fundació Llar Santa Anna i Policlínica Comarcal del Vendrell.

Les entrades estaran disponibles els mateixos dies de representació a la taquilla del Teatre, a partir de les 16:00h. També es poden fer reserves d’entrades al 977662993 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., fins 24 hores abans de la representació.

El 10% de la recaptació total de la taquilla es destinarà a una finalitat benefica.

Per a més informació podeu consultar al 977662993 o 696446885, o enviant un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: