Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Torre de Fontaubella acomiadarà l’any amb dues sessions de jazz

La Sala de Cinema del municipi acollirà al grup reusenc Medusa el dissabte 29 de desembre i a Raynald Colom, Esteve Pi i Abel Boquera Reunió el diumenge 30 de desembre

El grup reusenc Medusa, que serà a la Torre de Fontaubella el 29 de desembre El grup reusenc Medusa, que serà a la Torre de Fontaubella el 29 de desembre CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 28 Desembre 2018 11:19

El Zzona-jazz, organitzat pel Club d’Amics del Jazz de la Torre de Fontaubella, prepara dos concerts a la Sala de Cinema de la Torre de Fontaubella per acabar l’any rodejats de jazz. El primer concert serà el dissabte 29 de desembre a les 22h amb la formació reusenca Medusa, un grup que transita entre les fronteres musicals del jazz, el rock, el pop i la cançó d’autor. El preu de l’entrada és de 5€ per persona.

El diumenge 30 de desembre, a partir de les 19:30h, els protagonistes seran Raynald Colom a la trompeta, Esteve Pi a la bateria i Abel Boquera Reunió a l’orgue, tres músics especialitzats en jazz. El preu de l’entrada és de 8€ per persona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: