Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatre-Auditori del Morell Vuit presenta vuit espectacles a la nova temporada

Roger Coma, Biel Duran o Maria Pau Pigem són alguns noms propis d'aquesta temporada hivern-primavera, que s'iniciarà el 12 de gener amb el concert de The Gramophone Allstars Big Band

Escena de la comèdia teatral 'Ovelles', amb els actors Biel Duran, Sara Espígul i Albert Triola Escena de la comèdia teatral 'Ovelles', amb els actors Biel Duran, Sara Espígul i Albert Triola SALA FLYHARD
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 18 Desembre 2018 08:14

Roger Coma, Biel Duran o Maria Pau Pigem són només algunes de les cares més conegudes que, aquesta temporada hivern-primavera, passaran per l’escenari del Teatre-Auditori del Morell. La programació, que s’ha presentat aquest dilluns, està conformada per vuit espectacles de teatre, música i circ que portaran al municipi propostes d’alta qualitat des del mes de gener fins a finals d’abril.

Eloi Calbet, regidor de Comunicació del Morell, destaca que es tracta d’una temporada “fruit de l’aprenentatge”, que s’ha configurat “tenint en compte els interessos del públic que hi assisteix habitualment”. Així mateix, tal com explica David Ayza, tècnic de la regidoria de Cultura, Festes i Joventut, són unes propostes “majoritàriament de comèdia però amb un marcat missatge social, reflex de la societat actual, amb muntatges sobre la violència de gènere, la solitud a la vellesa o l’estigmatització de nens i nenes”.

Ayza també comenta que amb els abonaments, que es posen avui mateix a la venda, es pretén “fidelitzar el públic i apostar, sobretot, pels espectadors més petits, amb la consolidació de l’abonament jove i la novetat del familiar”. En aquest sentit, Calbet remarca que, per al consistori morellenc, “la cultura no és un negoci, sinó pràcticament un deure”, i per aquest motiu s’ofereixen aquests paquets d’entrades a preus aptes per a totes les butxaques.

Vuit espectacles de teatre, música i circ

L’estrena, el 12 de gener, serà a càrrec de The Gramophone Allstars Big Band, una formació capitanejada pel saxofonista Genís Bou que, després del seu triomf amb 'Jazzmaica' presentarà 'Maraca Soul', amb un ritme que de ben segur farà aixecar tothom de la seva butaca.

La següent proposta arribarà el 27 de gener, amb el text de Raquel Díaz Reguera, un musical per a tots els públics adaptat i dirigit per Paco Mir, 'Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?'.

El seguiran 'Només una vegada', que serà el primer espectacle teatral de la programació, el 9 de febrer; 'Tenors', de la companyia Illuminanti, el 23 de febrer; l'espectacle de circ 'Rhumans', de Rhum & Cia, el 16 de març; l'obra teatral 'Lapònia', el 30 de març; 'Ovelles' de Carmen Marfà i Yago Alonso, el 6 d’abril; i el punt final de la temporada teatral a l’interior del teatre serà el 12 d’abril amb 'Solitudes' de Kulunka Teatro, Premi Max 2018 a la millor obra de teatre i a la millor composició musical. Una història familiar que no deixarà ningú indiferent.

Sortim al carrer amb el PrimaverArt

Acabada la temporada hivern-primavera, tanquem les portes del teatre per sortir al carrer i a les places amb la cinquena edició del PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del Morell, enguany del 26 al 28 d’abril. Circ, dansa, teatre i molt més durant tot un cap de setmana. Uns dies per veure les últimes propostes en l’àmbit de les arts de carrer.

Venda d’entrades

Una de les altres qüestions que també s’han destacat durant la presentació ha estat la voluntat d'oferir preus populars, per tal de facilitar l’accés de la cultura a totes les butxaques. Aquest 2019, els espectacles comptaran amb un preu d’entre 5 i 18 euros, si bé hi ha descomptes per a aquells que comprin les seves entrades de manera anticipada.

A més a més, aprofitant aquestes festes i amb el lema 'Per Nadal, regala teatre!', s’ofereixen diverses possibilitats d’abonament: el general a 80 €, amb el qual es podrà accedir a tots els espectacles excepte a 'Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?'; amb l’abonament jove, si tens entre 12 i 29 anys, podràs veure tres dels espectacles per només 30 €; així mateix, amb l’abonament familiar a 15 €, es tindrà accés a dues entrades per a les propostes 'Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?' i 'Rhumans'.

Els abonaments només es podran adquirir del 17 de desembre al 4 de gener, mentre que les entrades anticipades es posaran a la venda el 7 de gener. En tots dos casos cal adreçar-se a les oficines del Centre Cultural del Morell, ubicat al carrer de la Coma número 2, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores.

Per a més informació, podeu consultar tots els detalls de la programació en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: