Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Salut d’amor’ a l’Auditori Josep Carreras

L’Auditori de Vila-seca acollirà el concert dels compositors romàntics Ala Voronkova i Guerassim Voronkov, el dissabte 15 de desembre, a les 21h

Ala Voronkova i Guerassim Voronkov  presentaran 'Salut d'amor' a l'Auditori Josep Carreras Ala Voronkova i Guerassim Voronkov presentaran 'Salut d'amor' a l'Auditori Josep Carreras CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 14 Desembre 2018 12:43

La violinista Ala Voronkova i el pianista i director d’orquestra Guerassim Voronkov presentaran el seu nou projecte ‘Salut d’amor’ el proper dissabte 15 de desembre a les 21h a l’auditori Josep Carreras.
Amb la voluntat de fer arribar la música als espectadors des de la vessant més emocional i personal, han fet una acurada tria de peces de grans compositors romàntics així com petites perles virtuosístiques (amb compositors com Elgar, Kreisler, Grieg, Mendelsshon, Bach, Wieniawski o Ravel).

Per completar l’experiència, la directora d’escena i divulgadora musical Maria Voronkova, ofereix a l’espectador, a través dels seus comentaris, un fil conductor lúdic i alhora didàctic a través de les peces, els compositors i el seu context.

‘Salut d’amour’ ha tingut una gran acollida tant de públic com de crítica, i després de recórrer Europa i una exitosa gira pels Estats Units al Carnegie Hall de Nova York i al Recital Hall de Chicago torna a terres catalanes.

Les entrades es podran adquirir al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori o al web de l’Auditori www.auditorijosepcarreras.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: