Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aquest dimecres s’inicia la venda dels abonaments dels Teatres de Valls 2019

La pròxima temporada d’espectacles presenta actors i actrius de primer nivell com Joel Joan, Àgata Roca, Àngels Gonyalons o Pere Arquillué

Obrirà el programa en abonament la comèdia de por “Escape Room”, el dissabte 16 de febrer Obrirà el programa en abonament la comèdia de por “Escape Room”, el dissabte 16 de febrer CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 11 Desembre 2018 18:45

Aquest dimecres 12 de desembre, a les 12:00h, s’iniciarà la venda per a l’abonament de la temporada vinent dels Teatres de Valls 2019. L’abonament portarà a Valls les propostes teatrals ‘Escape Room’, ‘El lliberti’ i ‘El preu’, tots al Centre Cultural del municipi. Els abonaments podran comprar-se tant a les taquilles del Teatre Principal com per ticketea.com o al telèfon 977605258, en previsió dels regals de Nadal i Reis.

El programa en abonament s'obrirà amb la comèdia de por ‘Escape Room’, dissabte 16 de febrer, a les 21:00h, protagonitzada per Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives. L’obra narra la història de dues parelles d’amics que queden per fer un escape room al barrí d’Hostafrancs, on s’ha trobat en un contenidor el cadàver d’un home esquarterat. Pensen que els espera un joc divertit per passar l’estona, posar a prova la seva intel•ligència i riure, però quan la porta de l’habitació es tanca comencen a passar coses estranyes. Sortir d’aquest escape room no els hi serà gens fàcil, i posarà a prova la seva amistat fins a límits insospitats.

La segona obra que inclou l’abonament és ‘El Llibertí, dissabte 9 de març, a les 21:00h, dirigida per Joan Lluís Bozzo i interpretada per Abel Folk, Àngels Gonyalons, entre d’altres. Aquesta comèdia ha sigut tot un èxit a la cartellera barcelonina, i és una coproducció de les empreses Pararam i Anexa.

El Llibertí arxiu

L’última obra de l’abonament és ‘El Preu’, del dramaturg Arthur Miller, el dissabte 13 d’abril, a les 21:00h, amb una nova versió dirigida per Silvia Munt i que comptarà amb actors com Pere Arquillué o Ramon Madaula. És una història sobre l’enfrontament entre dos germans que parla de les conseqüències de les nostres decisions

El Preu arxiu

El preu de l’abonament serà de 45 €, amb el Carnet Amics dels Teatres, i de 55 € sense el carnet. El carnet es pot aconseguir gratuïtament i prèviament a les taquilles centrals de Valls. Cada obra per separat tindrà un preu de 22 a 24 €, segons zona, i de 16 a 18 € amb el Carnet Amics dels Teatres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: