Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mû Mbana, al Festival Terrer

Aquest dimecres 5 de desembre, a les 21h, actuarà al Teatre de l'Envelat de la Vilella Baixa

Mû Mbana actuarà aquest dimecres a la Vilella Baixa, en el marc del Festival Terrer Mû Mbana actuarà aquest dimecres a la Vilella Baixa, en el marc del Festival Terrer CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Desembre 2018 16:49

El músic polifacètic Mû Mbana serà el protagonista de l'actuació musical inclosa dins del Festival Terrer. El concert tindrà lloc aquest dimecres 5 de desembre, a les 21h, al Teatre de l'Envelat de la Vilella Baixa. El preu de les entrades oscil·len entre els 12 i els 15 euros.

Natural de l’illa de Bolama a Guinea Bissau, Mû Mbana va créixer influenciat pels càntics religiosos de les dones dels grups ètnics Brami i Bijagos. El seu vast i eclèctic currículum inclou una desena de discos ja editats i molts escenaris d’Europa, Àfrica i Amèrica. Ha col·laborat amb molts músics i projectes com La Locomotora Negra, el gran Manu Dibango, Lula Pena i Fabiana Cozza entre molts altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: