Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Èdip' fa parada dissabte al Centre Cultural de Valls

L'obra, protagonitzada per Julio Manrique, Carles Martínez, Marc Rius, Mercè Pons, Ramon Vila, Miquel Gelabert i Clara de Ramon, es representa el dissabte 1 de desembre, a les 21h

'Èdip', una revisió d’una gran tragèdia grega al segle XXI 'Èdip', una revisió d’una gran tragèdia grega al segle XXI CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 30 Novembre 2018 18:11

L'obra de teatre' Èdip', de Sòfocles, arriba aquest dissabte 1 de desembre al Centre Cultural de Valls i serveix per clausurar les funcions en abonament d'aquesta temporada. A partir de les 21 hores, els espectadors podran contemplar la representació teatral dirigida per Oriol Broggi i protagonitzada per Julio Manrique, Carles Martínez, Marc Rius, Mercè Pons, Ramon Vila, Miquel Gelabert i Clara de Ramon. Es tracta d'una producció de Teatre Romea copresentat amb Focus.

 

Èdip

Puja a l'escenari una revisió d’una gran tragèdia grega al segle XXI. Èdip regna la ciutat de Tebes amb la seva esposa Jocasta, la vídua de Lai, el rei mort. Quan la ciutat està colpejada per nombrosos mals, el poble demana ajut al seu rei i ell els promet venjança. Des de Delfos, Creont porta una mala notícia: qui va matar Lai és el causant d’aquesta tragèdia i només el seu càstig pot salvar al ciutat. Quan el rei de Corint, Pòlib – el qual Èdip considera el seu pare – mor, arriba la veritat: Èdip és el causant dels problemes de Tebes. Sense saber-ho, ha mort el seu propi pare, el rei Lai, i Jocasta, amb qui s’ha casat i amb qui ha tingut quatre fills, és també la seva pròpia mare. Assabentada d’això, ella es lleva la vida i el seu fill, davant el cadàver de la mare i esposa, s’arrenca els ulls, desesperat, i reclama el càstig que ell mateix va prometre al culpable, per així salvar Tebes.

Localitats i promocions

Les localitats es poden adquirir les 24 hores al web www.ticketea.com, al telefon 902 044 226, i a les taquilles del Teatre Principal dimecres a la tarda i divendres al matí. El mateix dia de la funció es podran obtenir a les respectives taquilles del Centre Cultural o del Teatre Principal, des d’una hora abans del seu inici. En l’espectacle “Èdip” també es podrà gaudir de la nova Promo3 amb entrades a 3 euros per a les persones amb situació d’atur, així com, els darrers 30 minuts abans de la funció, de la Promoció Jove amb localitats a 3 euros per als menors de 30 anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: