Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Wyoming y los Insolventes, aquest dissabte a la Sala Zero

La banda del Gran Wyoming convertirà la sala tarragonina en una festa del Rock and Roll aquest dissabte 1 de desembre, a les 23h

Wyoming y los Insolventes Wyoming y los Insolventes CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 01 Desembre 2018 10:11

Wyoming y los Insolventes és el nom de la banda amb la qual José Miguel Monzón, més conegut per tots com El Gran Wyoming, dóna curs a la seva veritable passió en la vida: tocar música rock en directe. El grup farà parada a Tarragona el dissabte 1 de desembre, a les 23h (obertura de portes a les 22h), a la Sala Zero. 

La banda té com a única finalitat el crear un estat d'alienació mental entre el públic assistent als seus directes que faci que aquesta gent no pugui oblidar mai semblant espectacle musical ... I, per bé o per mal, sempre ho aconsegueix. Els concerts de Wyoming i los Insolventes són molt més que un xou musical: són una autèntica festa de Rock and Roll.

A més, Wyoming aprofita per ficar-se de ple en un repertori carregat de les cançons que han marcat la sevavida al llarg dels anys, la qual cosa li permet presentar l'espectacle gairebé de manera didàctica fent un recorregut a través de la història del rock and roll des dels anys 50, amb cançons de Chuck Berry o Buddy Holly, fins al segle XXI amb temes de Jet o Smash Mouth, passant per un repertori ple de clàssics del rock de tots els temps, sense oblidar els èxits de bandes espanyoles com Bravos, Rosendo o Siniestro Total.

El preu de les entrades oscil·len entre els 18 euros (anticipada + despeses) i els 23 euros (a taquilla). Es poden adquirir a www.salazero.com

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: