Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Blaumut torna a Vila-seca, en un dels concerts de tancament de gira

Des de fa setmanes, les entrades pel concert del divendres 23 de novembre estan exhaurides

Imatge promocional de Blaumut Imatge promocional de Blaumut CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Novembre 2018 19:01

Blaumut actuarà a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca aquest divendres 23 de novembre, a les 21.00 h, dins dels seus tres concerts de tancament de gira. El grup posarà punt i final al viatge que va iniciar el 4 de març amb la publicació del seu tercer disc 'Equilibri' amb un concert molt especial i pensat pel públic familiar. Per aquest concert  Blaumut ha creat un repertori on repassarà la seva trajectòria i s’acomiadarà del seu públic abans d’emprendre un descans per tal d’agafar aire i nova inspiració per al seu proper disc.

Blaumut s’ha consolidat com un dels grups de primera línia del panorama musical català. Amb tres discos i un EP publicats, han aconseguit donar vida a un univers propi i reconeixible marcat per unes lletres emotives, dotades d’una forta càrrega evocadora, i una música elegant de tall pop- folk i impregnada de tocs clàssics, que no defuig l’èpica ni la contundència.

Des del 2012, Blaumut ha realitzat més de 400 concerts. Tres gires que els ha dut arreu del territori omplint el principals teatres i auditoris del país. Ha guanyat els premis més prestigiosos de la música en català i han estat un dels grups amb més vendes discogràfiques i reproduccions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: