Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ensemble Vila-seca presenta en concert 'Galeria de monstres'

El nou espectacle de la formació, que combina diverses disciplines artístiques divendres, es podrà veure aquest divendres 16 de novembre a les 21h, a l’Auditori Josep Carreras

L'Ensemble Vila-seca, sota la direcció de Rafael Fabregat, presentarà divendres un nou espectacle a l'Auditori Josep Carreras L'Ensemble Vila-seca, sota la direcció de Rafael Fabregat, presentarà divendres un nou espectacle a l'Auditori Josep Carreras CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 15 Novembre 2018 17:49

El proper divendres 16 de novembre a les 21.00 h a l’Auditori Josep Carreras, l’Ensemble Vila-seca, sota la direcció de Rafael Fabregat, ens oferirà un nou espectacle on, un cop més, diverses disciplines artístiques, com la música, la dramatúrgia o la plàstica, pretenen conjugar-se per tal d'arribar al cor del públic.

Aquest cop, aquesta formació ens convida a fer un recorregut que, mitjançant la paraula, la imatge i la música de Mozart, Saint-Saëns, Gershwin i d'altres, ens permetrà conèixer algunes figures insòlites de la història i de la ficció artística, caracteritzades per la seva vinculació a la transgressió, la deformitat o la marginalitat.

'Galeria de monstres' ens exposa un seguit de retrats d'individus que han vulnerat la suposada normalitat de les societats d'on han sorgit, i han deixat al descobert els cantons menys visibles de la nostra naturalesa.

Les entrades es podran adquirir al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori o al web de l’Auditori www.auditorijosepcarreras.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: