Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cap de setmana de música i màgia al Teatre El Magatzem

L'actriu Virginia Martínez i el Mag Gerard seran a Tarragona els dies 10 i 11 de novembre ,a les 20:30h, i a les 12h, respectivament

Imatge de l'espectacle 'Strange Fruit' de Virginia Martínez i Dani Campos Imatge de l'espectacle 'Strange Fruit' de Virginia Martínez i Dani Campos CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 08 Novembre 2018 09:49

El cap de setmana arriba al Teatre Magatzem amb l'actuació de Virginia Martínez, el dissabte 10 de novembre a les 20:30h. L'obra 'Strange fruit' proposa a l'espectador una reflexió  individual, racial, política i de gènere a través de les cançons que durant dècades han interpretat les dones afroamericanes. Martínez estarà acompanyada a escena  per la veu i el piano de Dani Campos amb un repertori que inclou molts estils: des de gospel, passant pel soul o el blues, fins al teatre musical i al pop-rock. L'entrada tindrà un preu de 10 euros per socis, 12 si es compra l'entrada anticipada i 14 a guixeta.

El diumenge, a les 12h, continuarà l'espectacle amb 'Màgia, comèdia i confeti' de la mà del Mag Gerard, que presentarà una obra per a tota la família on barreja amb un estil propi la màgia visual amb la comèdia. El mag oferirà als espectadors tot un seguit d’efectes màgics que es convertiran en un viatge per les diferents especialitats de l’art de l’impossible. L'espectacle, englobat dins del Festival Teatre Màgic té un preu de 6 euros per socis, 7 si es compra l'entrada anticipada i 8 a guixeta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: