Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dani Martín es deixa anar davant el públic de Tarragona

L'artista madrileny aparca la calma de la seva època en solitari i recupera els aires rockers d'El Canto Del Loco

Dani Martín va presentar la gira 'Grandes éxitos y pequeños desastres' a la Tarraco Arena Plaça (TAP) de Tarragona Dani Martín va presentar la gira 'Grandes éxitos y pequeños desastres' a la Tarraco Arena Plaça (TAP) de Tarragona FOTOS: M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Josep Cartanyà
Dissabte, 20 Octubre 2018 16:01

La Tarraco Arena Plaça (TAP) es va omplir ahir per gaudir de la gira 'Grandes éxitos y pequeños desastres' de Dani Martín. Precedit pel grup teloner Tres Caladas, l'artista madrileny va sortir a l'escenari després d'uns minuts d'humor marcats pel peronatge disfressat de gallina que encoratjava al públic a reclamar l'aparició del cantant.

gallina Dani Martín

 

Des del minut 0, Dani Martín -vestit amb una samarreta del jugador dels Chicago Bulls Scottie Pippen- va sortir disposat a "volver a disfrutar", com diu la cançó d'El Canto Del Loco que va oferir al principi. L'artista va demostrar durant la nit que era capaç de reconciliar-se amb el seu vell grup sense que això afectés la seva faceta més romàntica en solitari.

Cançons com 'La suerte de mi vida', 'Peter Pan' i 'Contigo' no van faltar al concert. L'excantant d'El Canto Del Loco va cantar aquesta última a mitges amb la Bea, una suposada espontània que va fer pujar d'entre el públic. Molt comunicatiu amb el públic, Dani Martín va aprofitar els ritmes power pop i la lletra d''Insoportable' per llençar a tort i a dret galledes d'aigua als seus seguidors mentre cridava "!Hace mucha calor!", "¿También tenéis calor vosotros?"..., fins que finalment ell mateix es va remullar amb un cosi d'aigua. En aquesta fase del concert, el ritme no parava, amb cançons com 'Besos' (molt Ramoness) i amb les que Martín demostrava haver recuperat els aires punk del seu anterior grup. Després continuaria amb 'Volverá' o una 'Ya nada volverá a ser como antes', allargada amb una intro hard rock.

Dani Martín Tarragona

Un Dani Martín molt comunicatiu 

El cantant madrileny no va desaprofitar l'oportunitat que li brindava tocar a Tarragona per expressar-se en català diversos cops i fent broma amb alguna trepitjada a la llengua com "Esteu bé fills de put....?". Martín animava als seguidors a aixecar les mans: "¡Quiero más palmas Tarragona!". El públic també va estar a l'alçada de tots els reptes que li passaven pel cap al cantant i ho va demostrar corejant a consciència moltíssimes de les lletres, com 'Dieciocho', una de les darreres composicions. 

Tampoc van faltar balades com 'Qué bonita la vida', que donarien pas al tram final de l'actuació. Al principi i al final del bis 'Tal como eres', fet assegut al sofà sol amb la guitarra acústica, Martín va recordar que feia 22 anys que "estan sol a casa dels meus pares vaig dir, molt segur, vaig a muntar un grup", que es diria El Canto Del Loco: "El Canto me lo inventé yo". Moments que l'artista també va aprofitar per elogiar -més del que acostuma a ser habitual- la tasca de tots els músics, l'staff, els tècnics so i llums i tot l'equip que ha treballat en aquesta gira que ja arriba a la recta final. Fins i tot el cantant va tenir temps per disculpar-se davant del públic present pel canvi de data del concert, que s'havia de celebrar el setembre "encara que no sigui a mi qui em pertoqui fer-ho", va afegir.

Dani Martín i guitarrista

I abans de l'èxtasi definitiu, que arribaria amb 'Zapatillas', Dani Martín va utilitzar la cançó 'Emocional' per partir-la per la meitat i incorporar-hi un popurri de Green Day, Ramones, Nirvana o Soundgarden, mentre reivindicava "Feu sempre el que us doni la gana!", que és el que ell va demostrar que podia fer després de 18 anys, com ara baixar-se els pantalons i ensenyar el cul al final del concert, tal i com va fer ahir a la TAP per posar el punt i final a les més de dues hores de directe.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: