Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'amplia el cartell musical de la Fira de Santa Úrsula

Marc Cortadelles i Lia Sampai s'afegeixen, divendres 19 d'octubre i dissabte 20 ,als concerts programats al Pati de Valls de Porto Bello, Joan Masdéu i Nats

El cantautor reusenc Marc Cortadelles El cantautor reusenc Marc Cortadelles ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 18 Octubre 2018 19:39

Els concerts acústics de demà divendres 19 d’octubre i dissabte 20 al Pati de Valls comptaran amb dues noves actuacions per part dels cantautors Marc Cortadelles i Lia Sampai que s’afegeixen d’aquesta manera a la programació musical anunciada per la Fira de Santa Úrsula .

Cortadelles va debutar artísticament a Irun l'endemà dels atemptats a la sala Bataclan el 2015. Seguint els passos del desaparegut David Bowie, el 2016 grava 'Caminando', el primer disc als Bucs de la Palma de Reus amb cançons pròpies escrites a Hendaia i a les Borges del Camp. L'acompanyen músics de jazz: Joan Terol a la bateria, David Cuenca al baix i el francès Jean Marie le Bris a la guitarra solista. Presenta el disc a Catalunya i Euskadi, sol o acompanyat pel guitarrista francès. Poc abans de l'1-O de 2017 publica el seu primer videoclip: 'Sent l'esperança (i digues sí)' cantant en un veler. També compon noves cançons que envia a Donny McCaslin, saxofonista dels darrers treballs de Bowie per gravar-les amb ell a Nova York. Cortadelles ha cantat per la llibertat en concentracions de places de pobles i ciutats. Ha presentat la seva versió de jazz manouche (swing) del 'Cant dels ocells' i una versió cúmbia de 'L'Estaca'. També ha escrit 'He vist', inspirada en les vivències extraordinàries del 2017. Té acordat gravar amb Iñigo Muguruza (de Kortatu) les seves cançons en euskera. Cortadelles té ganes de gravar amb cintes analògiques en el seu propi estudi en construcció.

D’altra banda, Lia Sampai va néixer a Barcelona, de família originària a les Terres de l’Ebre i el Baix Maestrat, aquesta cantant va començar a compondre temes musicals a partir de vivències personals que volia expressar a través de la poesia i la música. El seu repertori de cançons d’autora en català, francès i anglès, parteix de la senzillesa, la poesia i la calma.

Ajustos horaris dels concerts

Amb aquestes incorporacions musicals, l’escenari musical del Pati tindria el timing final següent:

Divendres 19 d’octubre

19.15 h. El Pati. Concert Marc Cortadelles

21 h. El Pati. Concert Porto Bello

Dissabte 20 d’octubre

18 h. El Pati. Concert Joan Masdeu.

19 h. El Pati. Concert Lia Sampai.

20 h. El Pati. Concert NATS

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: